Sökresultat för: ”

audio pro porto deluxe säljes

Tidigare utannonserade

Hej, Jag säljer en vit Audio Pro Porto Deluxe i gott skick. Det är en kompakt stereoanläggning med iPod/iPhonedockning och inbyggd radio. Den är bärbar och har inbyggt batteri, perfekt om man vill ha med den med sig. För mer info: http://www.audiopro.se/products/porto-deluxe Pris 900 kr eller bud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Häftig högtalare och radio med inbyggd dock till Iphone eller Ipod. (självklart kan andra enheter kopplas till med sladd) Inbyggt batteri så du kan ta med den till stranden. Knappt använd Nypris 2495:-
Porto Deluxe är en portabel iPodhögtalare som låter lika bra som många hemmaanläggningar trots sin ringa storlek. Med ett lyxigt kabinett i krokodilpressat läder och praktiskt handtag. Medföljande iPod Classic 160 har svart front. OBS! Bilden visar Porto med en ipod touch.
AUDIO PRO PORTO deluxe Pris 900:-ny Billigaste pris nätet 1800:-
Ny med garant kvari! Inköpt i Augusti 2011. Endast uppackad och provspelad ett par gånger. Säljes pga att jag behöver ett mindre format på högtalare. Nypris 1900:- Ditt pris 1390:- prutat och klart. Porto Deluxe är ren njutning att använda och titta på. Med ett lyxigt kabinett i krokodilpressat läder och praktiskt handtag känns kvalitén rakt igenom. Och den stående formen gör den lika enkel att bära med sig, som det är att använda. Med Audio Pros långa akustiska erfarenhet ger Porto en ljudkvalité och djupbas man häpnas över. Det är helt enkelt bärbart ljud när det är som absolut bäst. Så bra att Porto-serien till och med vann pris som årets bästa iPodhögtalare 2008/2009. Och tack vare den svenska teknologin från EmbracingSound ger Porto Deluxe dig stereo från en enda högtalare. Jämfört med vår första Porto och Porto Go har Porto Deluxe också genomgått en del förbättrande förändringar. Du får en ny, utvecklad radiodel, förbättrad batteriladdning och en Class A digitalförstärkare för precis kraft. Vi håller oss helt enkelt till den äldsta regeln om hur man skapar riktig lux; noggrannhet i detaljerna. Porto Deluxe är en portabel iPodhögtalare som låter lika bra som många hemmaanläggningar trots sin ringa storlek. Det är en lika självklar accessoar utomhus som vilken väska som helst. Och med möjligheten att använda det inbyggda, uppladdningsbara batteriet, är Porto Deluxe perfekt för en picknick på en klipphäl eller ett grillparty i trädgården. Eller varför inte ta med denna bärbara lyx till stranden eller på båtturen? Det är med andra ord en riktigt elegant reskamrat och det bästa för din iPod. Så låt din musik följa med dig, var du än är. Dessutom kan du lätt koppla in den till din Mac eller PC och njuta av denna vackra pjäs hemma eller på kontoret.