Sökresultat för: ”

audio pro a4-14 säljes

Tidigare utannonserade

Jag auktionerar just nu ut mina fina aktiva högtalare med inbyggd ACE-BASS och bi-amp (en av de bästa högtalarmodeller som bygts i Sverige någonsin). Jag säljer dem i ett paket med Denon förförstärkare och tuner (högtalarna kan drivas direkt från lågnivåutgången på förförstärkaren). Startbudet är 4000 så med lite tur kan ni göra ett riktigt fynd. Följ länken för att bjuda!
Dessa högtalare fungerade en gång i tiden som referenshögtalare för många. De klarar höga ljudtryck och har en enormt djup bas för sin storlek. I varje högtalare sitter det dubbla baselement och förstärkare som tillsammans med den patenterade ACE-tekniken gör det möjligt att få bastoner ner till 30 Hz ur denna 14 liters låda. Tack vare den inbyggda förstärkaren och att det går att ställa in känsligheten på varje högtalare skulle man kunna koppla dem direkt till t.ex. en Apple AirPort Express och trådlöst strömma ljud till dem från sin iPhone eller iPad utan några andra enheter inblandade. Ställ till högtalarna följer också med.
2 st Audio Pro A4-14 MK II aktiva högtalare. Finns lite skavmärken och saknar skumgummit på fronten, men bashögtalarna ser väldigt bra ut med hela foamkanter. Ser nästan ut som om dom vore nya. Sprockar lite då volymen/rumskorrigeringen justeras på högtalarna. Troligen så går det bort med lite ocidcleaner. Adaptersladdar medföljer och givetvis går det att provlyssna och även att lossa fronten för att se skicket på basarna. Låter mycket bra med bra basljud. Priset är givetvis för båda högtalarna.
Jag skulle vilja bli av med mina A4-14. De fungerar, men mellanregisterhögtalarens mittdel är intryckt. Det är också glapp in DIN kontakten. Den händige kan säkert renovera dessa. Eller så kan man använda dem för att plocka reserv delar. De saknar även fronten i skum. Jag hade tänkt mej 1500:-. Men det går att diskutera vid snabb affär. Högtalarna finns att hämta i Nynäshamn. Jag kan tyvärr inte skicka dem eftersom de väger 16kg styck.
Hej Rensar i garderoben. 1par Audio Pro A4-14mkII i bra skick hela basar.Fronter finns men dom är som dom är. 1par original stativ till A4-14. 1st Center Monitoraudio Bronze center. Pris:A4-14 med stativ och fronter:4000:- Center. :500:- Skickas EJ. Hämtas på plats. Tack på för hand. US.