Sökresultat för: ”

audio innovation alto säljes

Tidigare utannonserade

System AltoAudio Innovations med 3 hogtalare GALE plus bord. Original med box. Sara 0729326658
Audio innovation Alto serien förstäkare och cd spelare förstäkaren är bra skick dock är vänster ratt ej orginal och cd spelaren är omgjord för att passa till förstäkaren båda fungerar som dom ska och cd har fjärr nypris låg presic under 10000kr på grund av defekterna så är mitt pris 300kr st delas ej tyvärr dålig bild dom är bra skick
Audio innovation Alto förstärkare och cdspelare. Allt fungerar som det ska men cdspelaren har varit i kromat utförande som är nu målad svart ser hyfsat ut. Fjärr finns till cd.
Vacker, extremt välljudande designstereo från Audio Innovation. CD/Radio och förstärkardel på 2x50 watt. ALTO var Audio Innovations första och enda riktigt designade stereo, från en tillverkare som annars är känd mest för sina mkt högkvalitativa elektronik komponenter. Tillhörande golvstativ finnes även samt kartonger och manualer. Pris enl ovan/bud eller bytes mot nätverkskompatibel surroundförstärkare av känt märke. Kom med förslag!
Säljer nu denna skönspelande kultstereo. Inkluderar en orginalfjärr. Display till CDn la nyligen av så känner man att man behöver den så får man byta lampan. Skickas ej. Med vänlig hälsning, Fredrik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.