Sökresultat för: ”

audi motor v6 3.0 asn säljes

Tidigare utannonserade

Kamaxlar 2 avgas + 2 insug ,till en Audi 3,0 asnmotor 220 hk ca 18 000 mil i bra skick . finns även hydrauliska ventillyftare till samma motor . lyckades slå bort en liten fläns på ena insugskammen men det är inget som påverkar själva kammen , det var längst ut på ena sidan. alltså inte nocken på kammen . 4500 för allt . bara 2st avgas kostar 6000 på skroten .
Hej , har en V6 3,0 ASN motor till audi som är defekt . 6000 :- svänghjul och tryckplatta till manuel växellåda . 7500 :- svara bara på mejl och telefon , inga sms !!
Bilen har krockat med en älg, men utöver plåt/plast skadorna så verkar den fungera som den ska, så jag jag se om det finns något intresse för ett "gör det själv"-projekt alternativt reservdels bil. Beskrivning av krocken, den 2013-12-29 körde jag på landsväg när älgen kom springandes från sidan, vi kolliderade, bilen fick sladd och gled genom plogkanten ner i diket. Motorn har motorkod ASN, det är en 3.0l V6 på 220hk, precis innan krocken gjorde jag en service, bytte kamremssatsen med vattenpump, olja och filter. Växellådan är en automatlåda med tiptronic funktion, servad innan krocken med ny olja och filter. Inredningen är av modellen helskinn och färgen grå. Luftkonditioneringen blev tryck testad och fylld i somras. Bilen är fyrhjulsdriven Fast dragkrok, precis monterad Bakbromsarna är slut men det medföljer nya skivor och belägg Skador, det kan vara något som jag har glömt, ses bäst om man kommer och tittar på bilen: höger sidospegel borta, taket har fått den största smällen, framrutan är borttagen för att det rasade in glas i bilen. Båda A-stolparna (dom som sitter längstfram på varsin sida av vindrutan) ser ut att ha klarat sig. Fronten har en hel del skador och huven har fått en buckla. Vänster framskärm är även den tilltryckt. Jag kommer eventuellt att behålla fälgarna på bilden Ring eller maila för vidare frågor
Säljer min A6 som skulle göras i ordning till familjen. Det är en A6 Avant med Audis fantastiska multitronicväxellåda (inte samma som tiptronic) , som går lika billigt som en manuell, men med automatens bekvämlighet. Motorn är en V6 på 3.0 liter med 220 hk. Men de lyser nu med sin frånvaro som ni kan läsa längre ned. Läs hela annonsen innan ni hör av er är ni snälla. Bilen var tänkt att få en genomgång efter ett kamremshaveri, därför är mycket delar nya. Ny kamremssats med alla löphjul, ny vattenpump, nya ventiler (30 st), nya cylinderlockspackningar, nya cylinderlocksskruvar, ny spännare kamrem, ny multiribbrem, nytt oljefilter, några nya ventillyftare mm. Dessa delar kostade över 10 000kr. Se bilder på nya delar. Det blev dock ett nytt haveri av vad jag tror är en ventil med materialfel (ventiltallriken gick av och ramlade ned i cylindern). Därför är nu motorn åter defekt. Kul, jag vet! :-O. I morse gick bilen iaf, jättebra, även om det bara varade i 2km. Höger cylinderlock är defekt (se bild), samt så är kolven i cylinder 3 skadad ordentligt (måste bytas) och cylindern har repor. Motorn har motorkod ASN. Säljer den då nu som renoveringsobjekt till någon annan som vill ta sig an den eller som en reservdelsbil, eller i delar. I övrigt så är den fin, och har sedan i fjol nya framskärmar. Lite utrustning. * Skinn / Mocka klädsel * Multitroniclåda, fungerar utmärkt. * Mycket bra sommardäck Pirelli (7mm) på aluminiumfälg * Vid skäligt pris medföljer 4 bra Michelin vinterdäck på fälg. * Klimatanläggning * Färddator * Träpanel * Rails * Airbags lite överallt (Avstängbar med nyckel på passagerarsida) * Farthållare * Xenonljus * Fjärrlås med larm, 2 nycklar + 1 huvudnyckel mm, mm. Den som kan få tag på en motor billigt kan flytta över den nya kamremssatsen, vattenpump mm då detta endast gått 2 km. Man får då en fin bil som är värd en ganska bra slant. Den är i dagsläget avställd, och sedan några månader obesiktigad. Jag kan även tänka mig att sälja den i delar om det inte är någon som visar intresse för hela bilen. Var snälla och läs igenom hela annonsen innan ni kontaktar mig för att undvika missförstånd. Som man ser på bilderna så är en topp demonterad från motorn, men det gjordes idag och alla delar finns naturligtvis kvar. I morse gick bilen fint (en liten stund i alla fall. F%6¤#"¤"#) Om ni är intresserade av delar så är det bara att höra av sig. Skäliga priser utlovas. Sammanfattning: Fin bil med trasig motor. Mycket nya delar. Behöver ny motor eller delar av en ny motor. Mejlsvar då jag inte är så sugen att diskutera med massa människor. Seriösa intressenter får seriösa svar. Kollar mejlen ofta. Om annonsen är kvar så är bilen kvar, eller så säljs den i delar, så hör av er. Oseriösa spekulanter undanbedes. Väl mött.