Sökresultat för: ”

audeze lcd-2 hörlurar nya revisionen säljes

Tidigare utannonserade

Säljes i extremt bra skick, har absolut noll skador och vårdats väldigt väl, nyputsat också. Utstyrseln är i Bamboo. Revision 2,5 är jag säker på att det är, ganska ny, köptes strax före sommaren. Alla tillbehör så som original kabel, rengöringskit och pelikanväskan medföljer. Kvitto med garanti ingår också. Dessa hörlurar säljer jag eftersom jag dragit undan hi-fi ett tag tills jag har tid till mer musiklyssnande hemma, i vilket fall det kanske blir högtalare. Det är trist att bli av med dessa hörlurar som enligt min uppfattning är en av dom bästa hörlurarna jag någonsin haft. Sångröster och instrumental musik kommer aldrig vara det samma efter att jag sålt dessa; kommer också sakna bassen som LCD-2 har, men vad ska man göra. Nypris med frakt och tull landade på omkring 8900kr, säljes nu för endast 6800kr, eller bud i värsta fall. Hörlurarna skickas antingen med Posten Rek eller med Schenker, fraktkostnad som köpare står för. Eller så går det lika bra att hämta upp i Uppsala.
Säljes i extremt bra skick, har absolut noll skador och vårdats väldigt väl, nyputsat också. Utstyrseln är i Bamboo. Revision 2,5 är jag säker på att det är, ganska ny, köptes strax före sommaren. Alla tillbehör så som original kabel, rengöringskit och pelikanväskan medföljer. Kvitto med garanti ingår också. Dessa hörlurar säljer jag eftersom jag dragit undan hi-fi ett tag tills jag har tid till mer musiklyssnande hemma, i vilket fall det kanske blir högtalare. Det är trist att bli av med dessa hörlurar som enligt min uppfattning är en av dom bästa hörlurarna jag någonsin haft. Sångröster och instrumental musik kommer aldrig vara det samma efter att jag sålt dessa; kommer också sakna bassen som LCD-2 har, men vad ska man göra. Nypris med frakt och tull landade på omkring 8900kr, säljes nu för endast 6800kr, eller 6500kr för snabb affär. Hörlurarna skickas antingen med Posten Rek eller med Schenker. Eller så går det lika bra att hämta upp i Uppsala. Skicka PM eller skriv en kommentar om ni är intresserade.
Säljes i extremt bra skick, har absolut noll skador och vårdats väldigt väl, nyputsat också. Utstyrseln är i Bamboo. Revision 2,5 är jag säker på att det är, ganska ny, köptes strax före sommaren. Alla tillbehör så som original kabel, rengöringskit och pelikanväskan medföljer. Kvitto med garanti ingår också. Dessa hörlurar säljer jag eftersom jag dragit undan hi-fi ett tag tills jag har tid till mer musiklyssnande hemma, i vilket fall det kanske blir högtalare. Det är trist att bli av med dessa hörlurar som enligt min uppfattning är en av dom bästa hörlurarna jag någonsin haft. Sångröster och instrumental musik kommer aldrig vara det samma efter att jag sålt dessa; kommer också sakna bassen som LCD-2 har, men vad ska man göra. Nypris med frakt och tull landade på omkring 8900kr, säljes nu för endast 6800kr, eller 6500kr för snabb affär. Hörlurarna skickas antingen med Posten Rek eller med Schenker. Eller så går det lika bra att hämta upp i Uppsala.