Sökresultat för: ”

atv moped registrerad säljes

Tidigare utannonserade

SMC Us50 ATV 45EU moped Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Nu finns den så populära SMC CBW modellen som EU-moped. Då den är lika stor som CBW-250, är detta en tuff EU-moped för alla åldrar. Mycket tillbehör som passar CBW-250, passar även CBW-50. Även Utrustad med aluminiumfälgar! Fakta SMC US-50 EU-Moped: FÅR KÖRAS PÅ ALLMÄN VÄG MED EU FÖRARBEVIS Registreras som EU-MOPED Godkänd för 2 personer Toppfart: 45 km/ tim Just nu: Bagagerack på köpet! -- Vi byter även in Goes CF moto Dinli --- Finansiering ordnas på även hela beloppet, www.tommysmotor.se
Hej har en mycket in och fräsch Yamaha Neos som jag tänkte sälja eller byta mot något skoj så som Atv 150cc och över det kvar på Atv är att den ska vara manuell och vara eller man kan registrera in den till att köra på landsväg med. Eller något annat skoj. Mopeden går mycket bra och allt är helt på den och allt funkar, går i ca 70 km/h. Ett godkänt lås medföljer. priset är 6000 kronor för den. Fler bilder kan Mailas vid intresse. Mvh Alex
Kymco MXU50 Hemlev Årsmodell: 2013 Mätarställning: 0 mil Färg: Svart Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Kymco MXU 50 är en 4-hjulig Eu-moped med automatisk växellåda. Denna går mycket billigt! Samt att du kan lasta skidor eller vad du vill på lasträcken bak å fram på fyrhjulingen. Registrerad.Kanonkvalite! Vi fixar hemleverans för endast 500Kr i fraktkostnad (EUmoped EU moped moppe ATV Fyrhjuling mxu50 MXU 50 MXU-50) www.northbike.se Varmt Välkommen!
ATV 110 cc fyrhjuling rekommenderad från 16 år. Längd 150 cm, bredd bak 80 cm och fram 100 cm. Vikt 100 Kg. Kraftig luftkyld 4-taktsmotor av hondatyp 110 cc. Automatisk växellåda av skivlamelltyp med backväxel. Bred hjulbas med separat fjädring på framhjulen ger en bra stabilitet och hög markfrigång. Trumbromsar fram och skivbroms bak. Levereras omonterad i originalemballage 131x85x60 cm. Denna vara är till försäljning på Lauritz.com Alla varor säljs till högstbjudande. För att köpa och sälja på Lauritz.com behövs ett kundnummer, vilket ni enkelt och utan förpliktelser kan registrera på vår hemsida.
Säljer nu min ATV pga minskat intresse och till förmån för moped. Den är registrerad och får köras på allmän väg med AM-kör kort. Starta och är i körbart skick men skulle må bra av en översyn, slitna däck och det finns en spricka i framkåpan, den skulle även behöva en rengörning av förgasaren, frambromsar finns men den saknar bakbroms. Luftkyld 2-takts motor med separat oljesmörjning, ny drivrem och ny remskiva, finns fram och backväxel på den. Säljes som reservdels/renoveringsobjekt eller kör med den som den är, priset är förhandlingsbart vid en snabb affär!