Sökresultat för: ”

atv adly 50 ru säljes

Tidigare utannonserade

Adly 50 ru (EU moped) Motor 2 takt Benzin tank 8,2 l Automatisk el start
ATV Adly 50 ru Årsmodell 2007 Motor 2 takt Benzin tank 8,2 l Automatisk el start 2 ägare Kan gå ner lite grann vid snabb affär eller bjud på.
Årsmodell 2007 Adly 50 ru är en 50cc EU-moped klassad ATV med 2-takts motor och drivning på bakhjulen. Motorn som har el-start och är även försedd med en hög/låg växel + back vilket gör den perfekt vid lättare terrängkörning och för funktionshindrade som även vill kunna köra utanför belagda vägar. Den har kraftiga däck och fjädringar, dubbla A-armar och 5-nivås progressiva och justerbara stötdämpare. Benzin tank 8,2 l Adly 50 ru är även godkänd för passagerare. 2 ägare
ATV Adly 50 RU, årsmodell 2007, bensinmotor Säljes till högstbjudande som mek- eller reserdelsfordon. Något är fel i motorn, enligt bes hos Andresens i Uddevalla läcker kylvatten in i cylindern. ATV är i övrigt skick något sliten och i reparationsbehov. Bör ses. Bilden är en annonsbild. I övrigt en ägare samt körd på småvägar, varit avställd de senaste 3 åren. "Adly 50 Supercross är en 50cc EU-moped klassad ATV med 2-takts motor och drivning på bakhjulen. Motorn som har el-start och CVT (automat)är monterad i en kraftig boxerram. Supercross är även försedd med en hög/låg växel + back vilket gör den perfekt vid lättare terrängkörning och för funktionshindrade som även vill kunna köra utanför belagda vägar. Kraftfulla skivbromsar runt om ger bästa bromskraft. Supercrossen är en fullstor ATV med en extremt tuff kaross i tålig plast. Den har kraftiga däck och fjädringar, dubbla A-armar och 5-nivås progressiva och justerbara stötdämpare. Supercrossen är även godkänd för passagerare"