Sökresultat för: ”

atv överdrag säljes

Skogspaket
F

Tidigare utannonserade

Hardtop båt är från 70-talet. Motorn är en Mariner 40hk långrigg från -93 Fogelsta-trailern är 80 km/h släp från -03. motor och trailer är i jättefint skick. motor servade jag i höstas. trailern måste besiktigas men det är inget fel på den. båten är helt ok för att var från 70talet men det finns inget kapell. kapellbågar finns dock. dynorna behöver klädas med nåt lämpligt tyg. allting finns annars som t.ex trycktank, extradunk, ankare, lås till motorn, överdrag, öskar, rep... som den står begär jag 26500:- för den. PRUTAT OCH KLART. kan eventuellt tänka mig byte mot quad/atv.
BES I APRIL SKATTAD FÖR ALLTID 16 TUMS BLING BLING DRAG MOTOR VÄRMARE VINTERDÄCK ALDRIG SVETSLAGAD FINNS LITEROST MEN DET ÄR INGET ATT PRATA OM HAR 2 ST HELT NYA SKÄRMAR FRAM OCH EN SAND PLÅT BAK LIGGANDES BILEN HAR ALLTID HAFT ÖVERDRAGS KLÄDDSEL SÅ SITTSARNA ÄR FINNA UNDER KLÄDSEN LIGGER PÅ 0.66 PÅ MILEN 5VÄXLAD KAN lägga den i handpenning på en atv fyrhjuling med plog eller byte annan dieselbilar skatte befriad
Välskött kamouflagefärgad fyrjuling. 2-hjuldrift. Motor 234cc, 13kW. 5-växlad manuell låda med back. Dragkula. Mycket bra mönster på däck. Nytt batteri. Nyservad. Kamouflagefärgat överdrag medföljer. Har stått parkerad inomhus när den ej använts. Sätet har en liten skada fram till som är lagad med svart tejp. Längd 1,90 Bredd 1,05 Tjänstevikt 250kg För närvarande avställd med går att besiktiga för att köras på allmän väg. Årsskatten är då 180:- Typgodkänd Passar till exempel enklare skogsarbeten eller till jakt.
Säljes Volkswagen Caddy Pickup 1999. 13600 mil, servad, samt kamrem bytt. Nästa bes 2012-04-30. Drag. Fungera bra å går bra i motor. Dock ett miss ljud på 5:ans växel. Annars inga problem. Ring eller mail för mer info. Perfekt bil för cross å atv smidigt att lasta m.m. Last galler till ruta finns, dock ej inget skåp eller överdrag. Bra pris pga missljudet. 13000.
hej! Nu tänkte jag sälja min ATV. det är en Hyosung Rapier 450cc-09 vägreggad och får köras på b-kortet. den är ostrypt och ger 54hk, och går riktigt bra. jag har bytt till grusdäcken nu men har också landsvägsdäck (se bilden) det som följer med den är stor packväska, rullgas, överdrag, batteriladdare, lås. ATV:n går väldigt fint och bra. har servat den varje 20mil. måste blir av med den pga att jag inte har tid och lust och att jag har fått barn. ring/mail/sms för mer info/bilder billigare vid snabb affär