Sökresultat för: ”

attraktiv lägenhet jakriborg säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Jag behöver byta till en etta eller helst tvåa i Malmö. Jag har en attraktivmarklägenhet med egen ingång. Ingen insyn, vilket är ovanligt på Jakriborg:) Bostaden känns stor, trots sin litenhet, och man får plats med 3-sits soffa, matgrupp, bokhyllor, TV-bänk, skrivbord och en större säng i sovavdelningen utan att det känns trångt. Väggarna är fräscht vitmålade och golven fina. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin/torktumlare. Stor insynsskyddad uteplats och eget förråd precis utanför dörren. Fönsterna är charmiga och höga med välvd överkant. Fönster i två väderstreck så lägenheten är mycket ljus trots att den ligger i markplan. De här små billiga lägenheterna är nästan aldrig lediga och det är ovanligt med egen uteplats till ettorna. Mina grannar är lugna och här är inte lyhört. Det tar 3 min med tåg till Lund och 10min till Malmö. Vill du cykla till badstranden i Lomma tar det 15min och till Lund ca 10min. Jag vill byta till en trevlig och charmig bostad i Malmös bättre delar. Helst en tvåa, men en etta går också bra. Max 5000kr/mån. Balkong eller uteplats ett krav. Helst hiss och har inte lägenheten tvättmaskin så måste det gå att installera utanför mycket besvär. Lugna grannar är också ett måste. Gärna ett hus med många medelålders eller äldre. Tänkbara områden är Slottstaden, Mellanheden, Kronborg, Pildammstaden, Ribersborg och ev Limhamn. Är en skötsam och renlig person med ordnad ekonomi. Är rök och djurfri. Bilder på lägenheten kan skickas vid seriöst intresse.
Hej! Jag behöver byta till en tvåa eller etta i Malmö. Jag har en attraktiv marklägenhet (36kvm) med egen ingång. Ingen insyn, vilket är ovanligt på Jakriborg:) Bostaden känns stor, trots sin litenhet, och man får plats med 3-sits soffa, matgrupp, bokhyllor, TV-bänk, skrivbord och en större säng i sovavdelningen, utan att det känns trångt. Väggarna är fräscht vitmålade och golven fina. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin/torktumlare. Stor insynsskyddad uteplats och eget förråd precis utanför dörren. Fönsterna är charmiga och höga med välvd överkant. Fönster i två väderstreck, så lägenheten är mycket ljus trots att den ligger i markplan. De här små billiga lägenheterna är nästan aldrig lediga och det är ovanligt med egen uteplats till ettorna. Mina grannar är lugna och här är inte lyhört. Det tar 3 min med tåg till Lund och 10min till Malmö. Vill du cykla till badstranden i Lomma tar det 15min och till Lund ca 10min. Hyran är 4111kr mån. Jag vill byta till en trevlig och charmig bostad i Malmös bättre delar. Helst en tvåa, men en etta går också bra om den är bra planerad. Max 5000kr/mån. Helst balkong. Gärna hiss och egen tvättmaskin. Lugna grannar är också ett måste. Gärna ett hus med många medelålders eller äldre. Tänkbara områden är t ex Slottstaden, Mellanheden, Kronborg, Pildammstaden, Ribersborg och Limhamn. Är en skötsam och renlig person med ordnad ekonomi. Är rök och djurfri.
Hej! Hyr ut min lägenhet ute i Jakriborg i 3 månader. Möbler ingår. El, värme och bredband likaså. Hör av Er vid intresse!! Mvh Jonathan