Sökresultat för: ”

attract promenadband hmt-1010 säljes

Promenadband

Västra Götalands län

Tidigare utannonserade

Säljer nu mitt knappt ett år gamla promenadband då jag inte använder det på det sätt som jag hade velat. Jag är för lång (198cm) och bandet är blir för kort för mig. Det är lite synd för det är ett bra band och nu måste jag investera i ett oerhört mycket dyrare för att få samma kvalitet som jag har haft. Länkar till produkten: http://www.attract.nu/attract-promenadband http://www.attract.nu/sites/default/files/broschyr-promenad_0.pdf http://www.attract.nu/sites/default/files/Manual_hmt_100922_0.pdf
Säljer mitt svarta gåband från Attract. Bandet är inköpt för mindre ett år sedan och sparsamt använt. Instruktionsbok samt orginalkartong finns. Pris: 1700 Info: HMT-1010 är ett promenadband (årsmodell 2011). Passar utmärkt för dig som vill motionera med lågintensiv träning/promenera. Bandet passar för nybörjare likväl som den lite mer vane motionären. Det går bra att träna på lågt tempo för att succesivt öka sin hastighet när konditionen förbättrats. Hastigheten är reglerbar från 1 km/h till 10 km/h.
Vi säljer ett promenadband som vi har använt i max:25 minuter. Bristande intresse/motivation kan man lungt säga.... Varför köpa ett Attract Promenadband: •Motionera oavsett väder •Tryggt och säkert i ditt hem •Litet och smidigt •Motionera 30 minuter om dagen, stärk hjärta och lungor Är ni intresserade så är det bara höra av er så får ni ett promenadband som är i nyskick till ett bra pris. Det är ingen ide att diskutera priset det är 1600:- som gäller.
Säljes på grund av flytt. HMT-1010 är ett promenadband (årsmodell 2009-2011). Passar utmärkt för dig som vill motionera med lågintensiv träning/promenera. Bandet passar för nybörjare likväl som den lite mer vane motionären. Det går bra att träna på lågt tempo för att succesivt öka sin hastighet när konditionen förbättrats. Hastigheten är reglerbar från 1 km/h till 10 km/h. HMT 1010 är alltså avsett för alltifrån långsamma, lugna promenader till promenader i riktigt raskt tempo. Det är dock inte meningen att man skall springa på detta promenadband.
Säljer nu mitt Attract Treatmill (Hmt-1010) promenadband. Vitt. Passar utmärkt för dig som vill motionera med lågintensiv träning/promenera. Bandet passar för nybörjare likväl som den lite mer vane motionären. Det går bra att träna på lågt tempo för att succesivt öka hastigheten när konditionen förbättrats. Hastigheten är reglerbar från 1 km/h till 10 km/h. Endast använd ett fåtal gånger. Nypris: 3995 kr. Nås endast på telefon, alla dagar fram till kl. 21.00. Mailen är lånad. Mvh, Mona