Sökresultat för: ”

attract massagemadrass säljes

Tidigare utannonserade

En jättefin och bra massagemadrass från Attract säljes i befintligt skick. Men den har bara prövats 2ggr så det är inga problem. Längd 190cm. Köptes direkt från firman för 3000kr. Prisidè 1500kr.
Attract massagemadrass: den funkar som den ska det är några små rivmärken från katt på sidan av den. Den kostar i vanliga fall runt 2000kr. Attract´s massagemadrass blir din privata massör i hemmet, på kontoret, i husvagnen eller båten. Tack vare att den är vikbar och portabel kan du välja att använda den på valfritt underlag oavsett var du använder får du alltid en skön upplevelse! Välj att punktbehandla ett visst ställe på kroppen eller ett helt program för helkroppsmassage. Attract´s massagemadrass kan med fördel användas både på kroppens fram- och baksida. Den 10 cm tjocka madrassen ger högsta möjliga komfort. Massageroboten behandlar hela kroppen från nacke till ben och stimulerar kroppen aktivt med massagebehandlingens alla fördelar.
Massagemadrass från Attract. Super skön för att mjuka upp rygg/nacke. Sparsamt använd.
säljes massagemadrass som man kan med fördel använda både på kroppens fram- och baksida. Den 10 cm tjocka madrassen ger högsta möjliga komfort. Massageroboten behandlar hela kroppen från nacke till ben och stimulerar kroppen aktivt med massagebehandlingens alla fördelar.Den är aldrig använd kostar en ny 1999kr