Sökresultat för: ”

attityd 100 täljsten säljes

Tidigare utannonserade

En Attityd 100 från år 2007 i mkt gott skick säljes pga av renovering. Den hämtas nedplockad, monteringsanvisning och instruktioner följer så klart med! (Nypris är 33 330 kr inkl golvplåt och asklåda) Det är en braskamin med modern förbränningsteknik, en eldstad som motsvarar alla krav på effektiv, miljöriktig brasvärme. Den har en generös insyn till brasan med eldstad i solitt gjutjärn och täljsten för värmelagring - en oslagbar kombination! Läs mer på www.kaminhusetnalden.se Attityd 100 med täljsten monterades i Bygglov i TV4 våren 2007.
Attityd 100 säljes mycket billigt. Endast eldad i ett par gånger, så gott som helt ny! Mycket populär modell med stora sidoljus och lagrande täljsten. Kaminen säljes för kunds räkning då kaminen är för stor i deras rum och ger för mycket värme. Kunden skall köpa annan mindre modell så fort denna är såld. Ordinarie pris på kamin och golvsten i massiv granit är 35000:- Finns i Landvetter för omgående visning/försäljning. Mycket bredade sidoljus än på exempelvis Contura och ett mycket stort frontglas. Förbränningskammare från Dovre i massiv gjutjärn. Bakansluten i murstock. Kaminen monteras ner av köparen. Kamin, braskamin, öppen spis.
Attityd 100 är en modell med en eldstad i solitt gjutjärn och täljsten för värmelagring - en oslagbar kombination. Modellen har en rymlig eldstad med glas på tre sidor. Trots sitt tunga utseende väger den inte mer än att du normalt kan placera den på ett vanligt träbjälklag. Den gjutna insatsen kan också köpas separat för inmurning. Vikt med täljsten 330kg Kampanjen gäller tom 30 juni Ord.pris: 29 950:-
Utställnings exemplar av den populära täljstenskaminen Attityd 100 från Scandinavisk Spismiljö. Generösa sidoglas samt stor brännkammare. Vikt: 330 kg Höjd: 1.225 mm Kaminen säljs exkl.skorsten. Ord.pris: 29.950:- Kaminen är förberedd för en toppanslutning, möjlighet att köpa till delar som gör att den går att ansluta bakåt. Kaminen har varit eldad. Hämtas snarast från Bygg-Ole Värmdö. "Först till kvarn" principen gäller. Kamin,eldstad,täljsten,öppenspis,gjutjärn.
Attityd 440 Täljsten Effekt:3-7 kw Vikt 520 kg Ord pris.39.900:- Uts Ex. Om företaget Eldabutiken Malmö har varit i branschen sedan 1977 och då med sitt bolagsnamn Vedkraft AB som butiksnamn. Vår butik har vuxit till över 300kvm och vi har över 100 eldstäder i vår utställning. I utställning hittar du vedeldade braskaminer, gasbrasor, bioetanolspisar och grillar. Besök oss på Arlövsvägen 16.