Sökresultat för: ”

atrapp säljes

Atrapp

Arvika

Tidigare utannonserade

styling Larm / Blinkdiod [röd] - Justerbar hastighet - produkt för inbyggnad. 8mm hål. (5/16") Används till befintligt larm eller som atrapp / effektljus Perfekt för ersättning av tex orginal dörrlåspinnar. 1st kategori: bilstyling | tuning Används till befintligt larm eller som atrapp / effektljus Besök länken för mer info. Order görs enkelt online eller per telefon. Det går bra att handla mot faktura, postförskott eller kort i webbutiken.
"Pistol" atrapper till wii två stycken 75 kronor styck En handkontroll med Nunchuck fungerar Vit 300:- En trasig handkontroll med nunchuck svart 50:- Prince of Persia Rival Swords 180:- Need for Speed PRO Street 180:- Super Mario All Stars 200:- Mario och Sonic Olympic Games 250 :- paketpris för allt. 900:- Skickas mot fraktkostnad, betalning swedbank. (ansvarar ej för postens hantering) Eller hämtas i Norrköping. mvh Alexander
Ett unikt tillfälle att komma över en färdig webshop, där samarbetet sker med en av Europas största leverantörer av vigsel och förlovningsringar, i alla ädelmetaller och diamanter upp till 1 karat. Shoppen går bra att kombinera i befintlig verksamhet. I webshopen ingår också ett stort sortiment av atrapper att ha i butiken till ett värde av 50 000:-, allt sker i samarbete med leverantör och agent i Sverige. En informativ och professionell webshop där varor beställs från fabrik med 14 dgr leveransfrist, därmed inget riskkapital. Pris diskuteras.
Vi tömmer det sista av våra VARAD-produkter! Jämför gärna på andra sajter.. vi säljer dessa sista långt under inköpspris. Används till befintligt larm eller som atrapp / effektljus RAPTOR larmdiod 3-in-1 [blå/röd/lila] Varad 3 LED colors in 1 design: Blue, Red, Purple 40 Patterns: Scanning, Strobing, Glowing, Chase Network with other Varad Scanners® Three speeds Programmable power shutdown, temporary shutdown and low power modes. 1st Finns flera varianter.
Dina arbetsuppgifter: Som butikssäljare på Media Markt arbetar du på någon av våra 8 olika säljavdelningar: Data, Foto, HiFi & Bilstereo, Vitvaror, Telefoni, Tillbehör, TV samt Spel, Film & Musik. Vi har c:a 48 000 artiklar i vårt sortiment och inom varje säljavdelning har vi fullsortiment. Det innebär t.ex. att vi på TV-avdelningen har över 200 olika TV-modeller, att vi säljer kaffe- och espressomaskiner för under 100-lappen upp till närmare 50 000 kr, att vi har över 150 mp3-spelare, att vi har en separat HiFistudio samt att vi självfallet har ett brett sortiment från Apple och Macintosh. På Media Markt arbetar vi inte med några "dummies" eller atrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga digitalkameror och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetivis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produtker. Det ska vara en upplevelse att handla på Media Markt. Som butikssäljare på Media Markt kommer du att sälja produkter inom den avdelning du arbetar på. Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande, samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare och din Avdelningschef ser du till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Just nu söker vi extrapersonal som kan jobba helger, vissa vardagar samt under sommaren. Tillträde till tjänsterna är så snart som möjligt.   Din profil: Du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln Du bör ha god produktkunskap inom det produktområde du söker dig till, alternativt att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja Utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar Personlig mognad Tycka om att arbeta i ett högt tempo Serviceminded och tycka det är kul med försäljning Tycka om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete Pigg, glad och initiativrik Inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar   Är du intresserad? Ansöker gör du genom att klicka på "Sök tjänsten" nedan. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt dock senast 2010-04-18.   Frågor och funderingar? Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: Therese Aitman, HR, aitman@mediamarkt.se