Sökresultat för: ”

atls bok säljes

Tidigare utannonserade

Att Inger Sköld är väl förtrogen med livet på landet råder det ingen tvekan om. Hon skriver om vardagliga situationer i lantbrukares och deras närståendes liv. Idyller förekommer, men med få vi ta del av landsbygdsbornas hårda verklighet med ekonomiska och andra problem. Humor och allvar blandas. Vänskap och kärlek mixas med konflikter. Ibland vill man som läsare lägga sig i människor agerande och säga: "Skärp er. Ni har bara ett enda liv. Tag vara på det." Inger Sköld är sedan många år kåsör i tidningen ATL - lantbrukets affärstidning. In den här boken finns inga regelrätta kåserier, utan här finns dialoger och skrönor. Allt är nyskrivet.
Säljer nu en värdefull soffgrupp som är designad av Uno Kristiansson från 70-talet. Smålänsk design. Perfekt för er som vill inreda eran gillestuga/sportstuga/skidstuga, med en komplett furumöblemang. I priset ingår en tresitts soffa, två fotöljer, ett soffbord samt en tillhörande golvlampa. Allt i massivt virke rakt igenom. En ägare. Allt för 2000:- Möblerna är äkta och kvittot finns kvar. Läs om Uno Kristiansson, formgivare och elingenjör, ur boken "De formade 1900-talet" av Eva Atle Bjarnestam. Pris: 2000 kronor
| Argument Förlag | Utg. 2004. Ej o.u. | Förlagsband. | 91 s. | 9789173151016 | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: Även själen behöver andas. Men vad är då själens syre?Atle Burman beskriver i denna sin fjärde bok själens längtan, en längtan efter det som ligger bortom ? bortom både tid och ting, men som vi kan ana redan här och nu. En längtan efter den sanna kärleken. Den kärlek som vi en gång kom ifrån och som vi en gång skall bli ett med igen. Den kärlek vi kallar Gud.[Lagerplats: B2]
Argument Förlag. 2004. 91 s. Kartonnerad. Mycket gott skick. Signerad av författaren. Även själen behöver andas. Men vad är då själens syre? Atle Burman beskriver i denna sin fjärde bok själens längtan, en längtan efter det som ligger bortom - bortom både id och ting, men som vi kan ana redan här och nu. En längtan efter den sanna kärleken. Den kärlek som vi en gång kom ifrån och som vi en gång skall bli ett med igen. Den kärlek vi kallar Gud..
Argument Förlag. 1:a upplagan uppl. 2004. 91 s. Inbunden. 19x15cm. 250 gram. Nära nyskick. Även själen behöver andas. Men vad är då själens syre? Atle Burman beskriver i denna sin fjärde bok själens längtan, en längtan efter det som ligger bortom – bortom både tid och ting, men som vi kan ana redan här och nu. En längtan efter den sanna kärleken. Den kärlek som vi en gång kom ifrån och som vi en gång skall bli ett med igen. Den kärlek vi kallar Gud.