Sökresultat för: ”

atlas copco tryckluftsborr säljes

Tidigare utannonserade

Till det facila priset av 995:- har du ny tillfälle att förvärva fyra tryckluftsborrar av märket Atlas Copco. Anslutning till luft sker genom vanligt så kallat snabbfäste. Borrarna har knappa 15 år på nacken och passar perfekt för dig med mekanisk verkstad eller bensinstation. Givetvis är det aldrig fel med kvalitetsverktyg hemma i garaget heller. Finns att se i centrala Höganäs. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
MEJSELHAMMARE LUFT ATLAS COPCO TEX5KIT (OKONTROLLERAD) NÅLHACKA ATLAS COPCO RRC13N (OKONTROLLERAD) VARMLUFTSFLÄKT EL 2 KW ELBJÖRN VF21 Detta/Dessa objekt säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största hyrbolag för maskiner. Fd hyrmaskin. OBS! På Ramirents maskiner sätts inga reservationspriset -stora chanser att köpa till fyndpris. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 19 Oktober Priset är auktionens ledande bud vid annonstillfället 15 oktober Tryckluftsborr borr
Atlas Copco tryckluftsborr
Atlas Copco tryckluftsborr
Till det facila priset av 500:- har du ny tillfälle att förvärva fyra tryckluftsborrar av märket Atlas Copco. Anslutning till luft sker genom vanligt så kallat snabbfäste.