Sökresultat för: ”

atg butik säljes

Tidigare utannonserade

Ombud för ATG och Svenska Spel. Stora utvecklingsmöjligheter finns, som enkelt dubblar dagskassan på kioskdelen. Jag inte kan genomföra dessa idéer p g a att jag har vakthund i butiken. Omsättning ca 3,6 miljoner kr/år. Hyra: 5 059 kr/månad. Lokal yta: ca 100 kvm. Snabbt övertagande är önskvärt. Seriösa intressenter ringer och bokar tid för möte. Säljes till högstbjudande, skambud undanbedes. Telefon: 021-18 22 23
Säljes p.g.a sjukdom i familjen. Butik på genomfartsgata i Falkenberg. Butiken har varit i vår ägo i 15 mån. och trenden är fortsatt uppåtgående. Försäljning av tobaksvaror (stort cigarrsortiment) godis, glass och tidningar. Utlämning av DHLpaket. Spelet på Atgsidan är bra, på svenska spel finns det mer att jobba på. Hyran :ca 9500:- Provision ca 360 000 kr Omsättning ca 750 000 kr (ex moms) Pris: 120 000:- inkl. varulager (ca 90 000:-) och inventarier!! M.a.o. rörelsen 0 kr.
Anrik butik som säljer kontorsvaror, klockor, kort, leksaker, spelombud för Svenska Spel samt ATG m.m. En mycket trevlig butik som har lite av varje. Sortimentet är riktat till barn och vuxna samt både män och kvinnor. Ligger mitt i centrala Jokkmokk. Butiken har funnits sedan 1930 talet. Så den är väl inarbetad med stort kundunderlag. Finns stora utvecklingsmöjligheter, i ett trevligt samhälle med stor framtidstro. Mer om företaget på: www.papperslappen.com
Nu har du din chans att förvärva Handlar'n Karlshamn. ATG, Svenskaspel, Privpak, Giroservice, Hyrfilmer, Bakeoff, Livsmedel Butiken ligger på Regeringsgatan 118 och har öppet alla dagar, med många stamkunder. (En av länets största spelbutiker) Butiken har utökat sin försäljningsyta och har genomgått en renovering. Om du är intresserad skicka en intresseanmälan via mail. Så hör vi av oss. Hör av er vid frågor. Säljs p.g.a av nya utmaningar!
Liten familjär spelbutik med stor utvecklingsmöjlighet. Butiken har idag ATG, Svenska spel, tidningar, tobak, lösgodis, glass med mera. Den är belägen på Stallbacka och jag har många stamkunder från företagen i närheten. Detta är ett bra objekt för dig som vill starta eget i liten skala. Pris 100.000 kronor plus innestående lager. Du som är intresserad kan ringa, men kunderna kommer i första hand, så ring igen om du inte får svar.