Sökresultat för: ”

atelje säljes

Tidigare utannonserade

Vänersborg, Länstidningens boktryckeri, 1899. 56 s. Häftad i gult illustrerat omslag. Bakre omslaget och sista bladet har en liten reva i yttermarginalen. Upptill på främre omslaget skrivet med bläck: "Af Fottografen Brydolf Kumla". Om den anonyme författaren överensstämmer med tillskriften, så är det den första fotografen i Kumla med fast ataljé, Knut Brydolf. Han kom till orten 1897 och många av hans tidigare fotografiska uppdrag var vid regementet i Sannahed. Redan 1905 lämnade han Kumla och startade ateljé i Eskilstuna.
Sophias ateljes förlag. 2005 Upplaga 2. Klammerhft. 32s. + utvikbara mönsterark. 100g. Nyskick. Förlagets beskrivning: Mönster på hosor, brokar, benlindor och blygdkapslar. Från vikingatid till senmedeltid. I det här häftet finns mönster på nästan alla de sorters benkläder som en man kunde ha. Det tar definitivt kål på uppfattningen om att män på medeltiden sprang runt i tajta trikåer! Här finns vida vikingabyxor, raka brokar och bekväma hosor. Det finns även med mönster och beskrivningar av de mer utmanande blygdkapslarna för den som vågar. Storlekar: På mönstret finns utritat herrstorlekarna 46-56 och skostorlekarna 38-45. I häftet står sedan beskrivet hur man ändrar mönstret för att få andra storlekar. Häftet har 32 sidor och har ett mönsterinlägg med 1 A2-sida.
Kjol & Klänning, stl. 38 (S), dam Balklänningen som får vilken tjej som helst att känna sig som en prinsessa. Klänningens storlek kan göras mellan 36 till 42 med hjälp utav snörningen i ryggen (se bild). Den är köpt och enkelt uppsydd på ateljé Elisabeth Victoria i Skellefteå. Sömnaden går lätt att sprätta upp utan att det blir hål i klänningen. Finns fler bilder på klänningen. Hör av dig vid intresse! 3 500:-
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som ateljéassistent kommer du att arbeta i Photoshop och Illustrator med att utforma monteringsanvisningar. Utvecklingsmöjligheter: För rätt person med grafiskt intresse finns möjligheter att assistera ateljéns personal med andra uppgifter. Krav på person Är student och har ett stort grafiskt intresse. Troligtvis har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
Brudklänning, stl. 38 (S), dam Alexia Couture W039. original. Inköpt okt 2009 på Zari brudateljé, Degerfors. Använd en gång och tvättad direkt efter bröllop hos Zari. Fläckfri! Bäst uppfattning får man när man provar den. Passar S/M. Nypris 10500 kr. Nu 5000 kr. Emmerling "boa" med satin på insidan, original. Använd en gång. Köpt hos Zari Ateljé. Nypris 900 kr. Nu 400 kr. Mer info och bilder kan ordnas vid intresse. 5 000:-