Sökresultat för: ”

atelje stockholm säljes

Tidigare utannonserade

Stockholms Stadsmuseum. 1981. 107 s. Häftad. Mycket gott skick. innehåll: Björn Hallerdt: Stadsvandringarna/ Gunilla Nilsson och Göran Fredriksson: Christian Erikssons ateljé/ Brita Kihlborg: Bislag: utemöbler på senmedeltida gågator/ Lena högberg och Carl Heideken: En augustikväll på stadsmuseets gård/ Jonas Ferenius: Stockholmsarkeologin inför 80-talet/ Elisabeth Brynja: R som i fornlämning/ Ingvar Lundkvist och Elisabet Wannberg: Industrimiljöer i Stockholm/ Barbro Århem: Björnen: ett krukmakarkvarter i Södra Klara/ Carl-Eric Galt: Keramiken från kvarteret Björnen/ Rolf Söderberg: Fotograf Axel Swinhufvuds gåva. FRAKTKOSTNAD 42 kr.
Hej. Jag söker en lokal att använda till att skriva en bok i och eventuellt komponera musik. Jag har alltså väldigt små krav på hur litet utrymmet är eller vad som redan finns i utrymmet. Det skulle vara bra med toalett, i eller i anknytning till utrymmet. Och gärna att utrymmet låg avskilt (egen ingång). Tidigare satt jag i ett källarrum. Innan dess satt jag i ett vindutrymme. Båda passade mig utmärkt. Det jag skulle önska är bra kommunikationer (in till stan 15-20 minuter samt att lokalen ligger nära kommunikation.)
3:a 4 tr hiss byggår 1969-70 kallhyra ej blivande bostadsrätt.Hyresvärd, Byggnadsfirma Olov Lindgren AB Genomgående träinredning parkettgolv stort vardagsrum med stora fönster mot norr. Glasad vägg+dörr mot kök och hall. Kök med svart kakel och matplats, kaklat badrum med toa + extra toa. Önskas: atelje eller liknande lokal med lägenhetskontrakt minst 80m2 ej hög hyra. 1 rum måste kunna användas dygnet runt utan att någon eller några grannar blir störda eftersom musikalisk aktivitet är förekommande. Bottenvåning är inget hinder. OBS ej blivande borätt. Förslag som inte motsvarar mitt önskemål besvaras ej. Område:Södermalm,Midsommarkransen,Hammarbyhöjden Aspudden.
I en av Kexfabrikens finaste lokaler på lugn innergård vid Åsögatan, bestående av 2 ljusa rum på totalt 90 kvm med stora fönster mot gård och högt i tak. Det ena rummet används som kontor med öppen planlösning, det andra som gemensam ateljé och verkstad, här finns också ett litet pentry. Vi som sitter här idag arbetar med scenografi, grafisk design och möbeldesign, vi ser gärna att det är en blandning av trevligt folk i lokalen. Kallhyra kontorsplats 1 630 kr eller kombinerad kontors och ateljeplats 2 988 kr, moms tillkommer. Hör av er och kom och kika om ni skulle vara intresserade. Kontakta Lina via e-post
I vår fantastiska lokal mitt i city hyr vi ut en kontorsplats. Vi tre som sitter här idag är designers och illustratörer och använder lokalen till atelje och showroom. Vi sitter på en lugn innergård bland blommor och äppelträd där vi har egen uteplats. Lokalen är väldigt vacker med betonggolv, välvda tegeltak och stora fönster. Din plats är redan möblerad och bredband finns i lokalen. Det finns en hund i lokalen på dagarna och flera är på väg så tyvärr kan du inte vara allergisk. Månadshyran är 5000kr ex.moms och inflyttning kan ske omgående. Maila och berätta om dig själv och vad du gör.