Sökresultat för: ”

atari 1040 säljes

Tidigare utannonserade

SAMLAR-EXEMPLAR. En av de sista exemplaren som sålts. En STE med max RAM-minne 4 MB, Svart-Vit skärm SM124, Orginal-mus, Flera hundra disketter och roliga program. Orginal instruktionsbok + den Stora ATARI STE Handboken av Lundqvist ( 351 sidor på svenska ). Mycket fint skick ! Hämtas i Trosa av den verkligt intresserade nostagikern ! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Det var här allt började, allt musikskapande med hjälp av datorer. Ett fynd för samlare och musiknostalgiker: - Atari ST 1040 med skärm och mus - Handböcker i original - Cubase 2.0 och div andra program i originalkatong - Massor av disketter med blandat innehåll att utforska. Allt fungerade utmärkt när det packades ner för 20 år sen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 Atari Datorer säljes i blandade skick. - Atari STe 4MB Tos 2.06 - Atari STe 1MB Tos 1.62 - Atari STF 1040 - Atari STF 1040 - Atari st fråga gärna om extra tillbehör etc. har en del prylar till... Men accepterar endast avhämtning, eller att man möts dock inte allt för långt ifrån Åkersberga! 500:- för allt, eller bästa bud!
Jag säljer min kullt klassade Atari 1040 SFTM, för att jag inte använder den längre. Så jag tänkte jag lägger ut den och ser om någon är intresserad av den. Det följer med en massa spel och program. Den har också 3 joystickar och 1 mus och är i fint skick. Om du/ni har frågor så är det bara att maila eller ringa. 750:- Billigare vid snabb affär. Helst vill jag inte skicka den eftersom den väger en del med allt som den innehåller.