Sökresultat för: ”

asus vivotab tf810c hybriddator säljes

Tidigare utannonserade

Ska nu sälja min två månader gamla hybriddator då jag funderar på att köpa en lite värre variant av samma koncept (hybriddator med wacom penna). För de som inte känner datorn/surfplattan har jag lagt en länk till prisjakt för specifikationer längst ner, men i korta drag: - Surfplatta (Windows 8, ej RT) som går att docka i ett tangentbord för extra batteri, USB och självklart, ett tangentbord att skriva på. - Stylus (Wacom Digitizer), alltså en penna för att kunna utföra handskrivna anteckningar på datorn. Fungerar riktigt bra att använda som en digital målarplatta eller anteckningsblock (varför jag köpte datorn) - Fullskaligt Windows 8 som kan köra samtliga applikationer (x86) - Batteritid på ca 15 h ianvändande (med medföljande tangentbordsdocka) så den håller bra länge. Mer finns som sagt i länkarna nedanför; surfplattan kostar ny 7000 och dockan till kostar ca 1300. Jag tänker mg 7000 kr tillsammans. Med följer också Asus fordral till datorn. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=1455507 Webhallens beskrivning: http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/163788-asus_vivo_tab_tf810c-1b007w_z2760-2gb-64gb_ssd-116-windows_8
Jag har bestämt mig för att sälja den Asus VivoTabTF810C jag köpte vid jul. Jag har redan 3 andra laptops, en stationär dator och dessutom en androidplatta, så jag känner att det blev en mojäng för mycket. För den som inte vet är Asus VivoTab TF810C en surfplatta som kör en riktig original fullversion av Windows 8. Du kan alltså installera och köra alla program för Windows 8 på den. Jag har också köpt till tangentbordet som gör att man dels får ett extra batteri och hela 20 timmars batteritid och dels att plattan dessutom blir en lätt (1,3 kg) och smidig laptop. Dessutom är den helt tyst eftersom den dels har en SSD-disk och dels är fläktfri: det här är framtiden! Allt är i absolut nyskick, har bara provkört och uppdaterat drivrutinerna. Inga repor, fläckar eller andra märken: allt är perfekt. Alla tillbehör följer med och är i samma nyskick: laddare, Wacom-penna (så att man kan skriva på skärmen), väska/fodral allt bara testat helt kort. Kvitton och garanti finns naturligtvis. Plattat är köpt 2012-12-18 på Inet och tangentbordet 2012-12-21 på NetOnNet. Se mer om detaljerna om Asus VivoTab TF810C på http://www.asus.com/Tablet_Mobile/ASUS_VivoTab/ Bilderna visar enheten som säljs, man kan testa den innan köp och jag skickar den inte. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hybriddator med digitizer och penna (Wacom) som är perfekt den som vill ha en fullt fungerande Windows 8 (ej RT!) laptop med grym batteritid, som också fungerar som designverktyg och digitalt anteckningsblock. Korta fakta, mer info finns på prisjakt (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=1455507) - Surfplattan säljs med laptop-docka, vilket, utöver tangentbordet och de två 2 extra usb-portarna, ger en sammanlagd batteritid på ca 15 h (ca 10 h bara plattan; den håller verkligen väldigt lång tid) - Wacom-penna som gör digitalt antecknande och målande kul och lätt - fungerar mycket bra. (har bl.a. använt Microsoft OneNote till mina studier, kan starkt rekommenderas!) - Liten och smidigt format (11 tum) och lätt. Kyls passivt så har inga fläktar. - Atom-processorn är faktiskt rapp och fungerar väldigt väl med Windows 8. - Väldigt klar och ljusstark skärm. - Wacom-penna och läderfordral ingår Lämnar det där; hör av er på mail om ni har frågor om datorn. Datorn köptes för ca 8800 (varav dockan 1600kr) i jan 2013. Jag tänkte sälja båda för 5800 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hybriddator med digitizer och penna (Wacom) som är perfekt den som vill ha en fullt fungerande Windows 8 (ej RT!) laptop med grym batteritid, som också fungerar som designverktyg och digitalt anteckningsblock. Korta fakta, mer info finns på prisjakt (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=1455507). Modellnamn: Asus Vivotab TF810C - Surfplattan säljs med laptop-docka, vilket, utöver tangentbordet och de två 2 extra usb-portarna, ger en sammanlagd batteritid på ca 15 h (ca 10 h bara plattan; den håller verkligen väldigt lång tid) - Wacom-penna som gör digitalt antecknande och målande kul och lätt - fungerar mycket bra. (har bl.a. använt Microsoft OneNote till mina studier, kan starkt rekommenderas!) - Liten och smidigt format (11 tum) och lätt. Kyls passivt så har inga fläktar. - Atom-processorn är faktiskt rapp och fungerar väldigt väl med Windows 8. - Väldigt klar och ljusstark skärm. - Wacom-penna och läderfordral ingår Datorn är i mycket gott skick, inga repor finns på skärmen och den fungerar utan problem. Garanti från Asus finns kvar ca 14 månader samt orginalkvitton. Lämnar det där; hör av er på mail om ni har frågor om datorn. Datorn köptes för ca 8800 (varav dockan 1600kr) i jan 2013. Jag tänkte sälja både dator och docka för för 4000 kr. Kvitto finns.