Sökresultat för: ”

asus 7970 matrix platinum säljes

Tidigare utannonserade

För mig nu ARES II iz da shit - redan lagt en order på ett :D - så nu säljer jag ett av mina 2 ASUS 7970 Matrix Platinum. Kortet är i princip nytt, bara 2 mån gammalt och i perfekt skick. Kvitto finns. Start bud 3000:- SÅLT Jag säljer också ett Sapphire 5970 OC med ett EK svart-nickel v-block installerat. Original kylaren och kartong finns kvar och medföljer. Kortet fungerar kanonbra! Start bud 1000:- Korten kan skickas om köparen betalar frakten.
Länk: http://www.asus.com/Graphics_Cards/MATRIXHD7970P3GD5/ Säljer kortet pga felköp. Jag har testat kortet i knappt en månad, alla tillbehör finns till förutom Diablo musmattan. Detta är ett ganska exklusivt kort som Republic of Gamers har moddat, inget för dig som vill kunna maxa minecraft med andra ord. Nypris ligger fortfarande på en bit över 4000:- Länk: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1428111 Hämtar du kortet får du det billigare. Ska jag skicka det är det inget snack om prutning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan jag tänkte kolla ifall det finns intresse att byta mitt Asus 7970 matrix platinum mot ett 2 slot kort i samma prestanda klass + eller - pengar . Jag ser över möjligheterna att gå över till en mindre formfaktor. Jag kan även tänka mig att sälj kortet för rätt pris men helst vill jag bytta. Jag behåller rätten att sälja till vem jag vill. Om jag känner att jag inte får ut det jag vill ha av affären så behåller jag kortet själv. Skriv gärna i pm vad ni har. Hälsningar! Då jag tidigare blivit bränd på detta forum så vill jag att affären görs i person. Kortet finns i Örebro.
Som subriken lyder söker jag efter ett 7970, gärna asus Matrix alt Platinum eller DCII av 7970 Gärna en modell där volten är upplåst. Allt av intresse dock! Vill göra affär öga mot öga i första hand för göra det smidigt. Skriv vad du har med nödvändig info. Gärna länk till kortet. också intresserad hur den klockar. desto mer desto bättre. Glöm inte pris samt vart kortet finns! Är ute efter snabb affär! Köper direkt vid rätt pris! Svarar på alla PM.
Hejsan! Köpes: Jag är på jakt efter ett asus xonar essence stx eller liknande. Silverstone ft03 är också intressant samt ett matx z87 mobo. skriv vad ni har och vad ni vill ha för det i PM. Jag har även ett 7970 asus matrix platinum som jag vill byta mot ett likvärdigt nvidia (2-slot) kort eller med pengar emellan. Allt köpes eller bytes i Örebro. MVH Tobias.