Sökresultat för: ”

asus återförsäljare säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Jag vill sälja ett 6 veckor gammalt Asus GTX 580 DirectCU II med 1536mb. Den fungerar ypperligt och har inte en repa. Originalkvitto, originalkartong och alla tillbehören medföljer! Obs! Jag har redan kollat med återförsäljaren och garantin medföljer produkten! Jag bor i centrala Uppsala så det är bara att svänga förbi och testa kortet bäst ni vill. Anledning till försäljning är att jag påbörjar mitt examensarbete och då kommer jag inte ha tid att lira Skyrim och Battlefield 3. Dessutom måste jag flytta och det medför en del tråkiga utgifter.
säljes en sparsamt ,snygg dator som heter Asus Eee Top ET1602. Vit dator med blått neonljus som lyser under till. Touch skärm på 15,6" (pekskärm) intel Atom 1,6 Ghz ,1024 MB ram, 160gb disk, kamera, Wlan, kortläsare, Winxp installerat orginal från återförsäljaren. Säljes med tangentbord, mus och extern dvd-spelare/brännare ,nypris idag ca 7000kr. givetvis finns kvitton och kartonger kvar. inga mail utan namn och telenummer skickas ej!
Har ett närmast oanvänt moderkort från Asus, mer exakt ett Asus Maximus V Gene i mATX format. Jag var bombsäker på att en USB var sönder (som jag behövde), vilket egentligen visade sig vara min mikrofon som hade fått kortslutning. Efter nytt moderkort och problemet kvarstod, ligger nu detta kortet och samlar damm. Kvitto mailas över som .pdf från återförsäljaren (CDON). Jag står för frakten (Schenker, med kolli ID för båda parters trevnad). Pris: 800kr
Hej, säljer en ny trådlös router som det dock aldrig blev något av då det visade sig vara modemet som strulade. Det är en ASUS RT-N12 och lägsta pris från en seriös återförsäljare är 349:- Mycket snabb och stabil med löstagbara antenner på hela 5dbi för bra mottagning! (normalt för router 1-2dbi) Mer info: http://www.netonnet.se/art/dator/natverk/accesspunkt/asus-rt-n12/163805.4070/ Säljes ny inplastad och oöppnad. Mitt pris 200:- Upphämtas i Uppsala efter överrenskommelse eller skickas med förskottsbetalning
Säljer nu min surfplatta då jag fått en ny från arbetet. Surfplattan är i nyskick och har inga repor eller liknande. Skärmstorlek: 10.1" Lagring: 32gb (kan utökas med minneskort) Processor: Quad Core (fyra kärnor) Batteritid: 10 h Färg: Svart framsida, vit baksida. Tangentbord kan köpas till hos återförsäljare för att kunna använda den som laptop. För fullständig specifikation: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=1223646 Laddare och kartong medföljer. Mejla vid intresse.