Sökresultat för: ”

aspelund säng säljes

Säng 200 cm

Östergötlands län
Säng

Stockholm
Malm säng 180

Västerbottens län

Tidigare utannonserade

Säljer nu vår 160 säng "Aspelund" med resårmadrass samt en wellpur bäddmadrass som är 5 cm tjock. Bäddmadrassen är inköpt för cirka 6 månader sen, stommen och resårmadrassen är inköpta för ca 9 månader sen. Allt i ett paket för endast 2500 kr och då får ni en helt komplett säng som är alldeles underbar att sova och vakna i. Ring gärna då jag inte kollar min mejl så ofta. Mvh Frida.
Nu säljer vi vår sängram Aspelund 160x200cm från ikea då vi köpt ny säng. Den har några små märken på vissa ställen som går att få bild på om så önskas, annars i fint skick. Vi har ingen mittbalk men det går säkert att köpa på ikea annars ingår våra ribbottnar om så önskas. Överkastet är också tillsalu för 100:- och är 180cm brett. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer nu vår IKEA säng sultan sagvåg, vi har två stycken och dom är medel. Vi säljer även vårt sängstomme aspelund som har ett litet slagmärke dock inget man tänker på. Ni får även bäddmadrassen för endast 900kr, den är fast. Har dock fläckar på sig så därav det låga priset. Nypriset är 3195kr Sängarna säljes för 1900kr/st och sängstommen för 500kr Vi vill helst bli av med allt så säljer helst inte separat. Vi har kvitto kvar så garantin på 25 år medföljer sängarna. Kontakta mig på 0727417549 eller jen.akerlund@gmail.com
Aspelund 160 cm sängstomme från Ikea Resårbotten Ikea Sultan Bäddmadrass från Kungsängen Två st aspelund sängbord Resårbotten och bäddmadrass i toppskick, inga fläckar eller slitage Sängstommens lägsta läge går ej att använda då skruvgängorna är trasiga, men översta läget fungerar utmärkt. Säljes ej i separata delar Så länge annonsen är kvar finns sängen kvar. Hämtas i Tuve Kontaktas enklast via mail/sms
Hej! Vi har en 160x200cm IKEA säng med sängbord och sänglåda till salu p.g.a. flytt. Sängstomme: Aspelund (IKEA) Sängbord: Aspelund (IKEA) Sänglåda: Aspelund (IKEA) Resårmadrass: Sultan Hagavik (IKEA), 160x200cm Bäddmadrass: Sultan Tveit (IKEA), 160x200cm Paketpris: 3500kr Sänglampor: 200kr för båda Sängen är inköpt i februari 2012 och är i mycket bra skick. Finns på Porsön i Luleå och går att hämta from 15/12. Ring, smsa eller maila.