Sökresultat för: ”

askungen säng säljes

Tidigare utannonserade

Askungen och prinsen trivs i sitt stora slott. Tvåvåningsslottet har stora dörrar, höga torn, en eldstad, kandelabrar, en trappa, söta sängar och mycket annat. De har allt de behöver för att leva lyckliga i alla sina dagar. Innehåller två LEGO DUPLO figurer: Askungen och prinsen. Ord.pris 549:- Spara 100:- Obs! Vi skickar inte varor! Vi reserverar oss för slutförsäljning och tryckfel. Öppettider: mån-fre 10-20 lör 10-17 sön 11-17 Adress: Datavägen 4, 436 32 Askim Varmt välkommen in till oss på Barnens Hus!
Jag säljer nu min 120 säng. Använd i ca 6 månader på sin höjd och är i fint skick. Kanske inte så bra bild då man inte ser helheten, men man ser det väsentliga. Jag har i alla fall sovit som Askungen i den då den är mer åt det mjuka hållet än det hårda. Du får med resår- samt bäddmadrass och sängram. 1200. Prutat och klart. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sängen är sparsamt använd i mycket fint skick inklusive madrass o ribbotten. Den går att dra ut vartefter barnet växer. Säljs inklusive madrass med en extra del som läggs till när du behöver dra ut den. Madrasserna har fräscht överdrag i bomull som enkelt går att tvätta. Den är handmålad i högblank tonad vit. Sängen är 139 cm som minst, men kan dras ut till 182 cm. Bredd: 79 cm Höjd huvudända: 103 cm Höjd fotända: 68 cm Du får även en söt sänglampa lämplig för barn på köpet som endast är använd en kort period. Motiven på lampan föreställer Snövit, Askungen och Belle. (På bilden syns några klistermärken på kanten, men de är borttagna utan märken efter). Finns i Saltsjöbaden, Nacka.
hej nu är det dax att sälja min dotters prinsess sker plafond med 4 prinsessor en säng lampa med 4 prinsessor ( är det en liten reva syns bara när den lyser) en spegel med snö vit på en halsbands hängare i skummatrial , 2 skum prinsessor bell och askungen 4 knoppar med prinsessor