Sökresultat för: ”

askeladden akterspegel säljes

Tidigare utannonserade

Askeladden 14 Segelkombi har inbyggt, fällbart centerbord som gör att man, förutom att segla, också kan ro (åror ingår) samt köra med mindre utombordsmotor (ingår ej) Båten är i god kondition. Alla trädetaljer så som rigg, roder, och akterspegel, är helt nyrenoverade. (se bilder) Den är bottenmålad och vaxad. Klar att sjösätta. Trailern på bilderna ingår ej. Skicka ett mail vid intresse så ringer jag upp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Välskött rodd-, segel- och motorbåt. Längd: 4,3 m Bredd: 1,75 m Deplacement: 0,2 ton. Uppfällbart centerbord, utanpåliggande roder, aluminiumrigg, stor- och försegel (7,5 kvm), förtöjnings tampar, windex, åror och nyservad 5hk Suzuki motor med bensintank medföljer. Ny akterspegel och motorfäste. Ny monterade travare på storseglet för lättare upphissning. Ring för mer info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Askeladden, en klassiker från tidigt 60-tal. Båten behöver en del arbete om den ska bli fin. Träet i reling och akterspegel är dåligt. Dessutom behöver den målas utvändigt. Trä i tofter och durk är bra. Kan bli riktigt fint med lite slipjobb och färg/lack. Komplett med åror och årtullar. 850 kronor eller högst bjudande. Finns i närheten av Vingåker. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Askeladden 605 115hk Mycket fin och trevlig båt för dagsturer med möjlighet att övernatta. Kojplatser 2+2 Båten har används sparsamt och var inte i havet 2013 vilket innebär att den säljs nyservad båttenmålad samt polerad & vaxad Finns tillgång till sötvatten i båten via ett dusch munstycke som också kan dras ut ända till akterspegel. Oanvänd porti porti följer med. Billig i drift och att äga Ring ,maila för med info
Askeladden i mycket bra skick säljes utan motor Jag har bytt fönster till plexi i alla fönster, original glas fönster för framrutorna följer naturligtvis med. samtliga lister är nya och skrovet är slipat och polerat. akterspegel genomföring är bytt till en försänkt i brons istället för original plast. m.m. Kapellet är endast använt ett par säsonger och är som nytt Båtupptagnings vagn medföljer. Jag bytte hjul lager, spel och rullar för 4 år sedan. vid intresse kan en Mercury 20hk medfölja för 1000:- den går bra och starta lätt men har en krökt proppeller axel så den skakar rejält i högre farter. motorn skall ses som objekt alt reservdels motor.