Sökresultat för: ”

asis bilbarnstol säljes

Tidigare utannonserade

Akta bilstol lite blekt/missfärgad i tyget efter smutsiga fötter, men fullt duglig..! anv som extrastol i vår andra bil.. *nytvättat överdrag* remmar att fästa den följer med till =) pris 200 kr Asis bilstol, lite påverkad i tyget, men bra skick.. anv som extra stol i vår andra bil *hade 2 små, alltså 4 bakåtvända! därav dessa båda som extrastolar* remmar att fästa den följer med pris 400 kr
En Ikeasäng i ek - ställbar (nedmonterad) 300kr En Ikeasäng i ek med avtagbar skyddsbygel 300kr En gul babybjörn potta 100 kr Ett tvättbart, mjukt "skötbord", 50 kr En bilbarnstol från ASIS 300 kr En resesäng från BabyDan. 350 kr Allt i bra skick! Resesängen är lätt att montera och enkel att flytta tack vare de låsbara hjulen. Även lätt att bära. Allt kan säljas var för sig men vill helst bli av med allt på grund av dåligt med plats, 1200 kr för alltihop!
En Britax Asis bilstol för barn upp till 25 kg. Finns 4 lägen för bältet för att kunna ändra när barnet växer. Två lägen för stolen man kan luta stolen lite med enkelt handgrepp så att barnet sitter skönt när det tex somnat. Använd till två barn, nytvättad och rengjord. Aldrig krockad, ska användas bakåtvänt. Passar de flesta bilar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Vi har en bilbarnstol som söker ny ägare! Det är en Britax Asis. Den är använd men i relativt gott skick. Fungerar precis som den ska och manual medföljer. Specen säger 15kg - 36kg(4år - 11år). Säljes för 250kr. sökord: bil barn stol britax kudde hi-liner Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi våra bilbarnstolar! Stolarna har några år på nacken men har aldrig varit med i någon krock och vi har tagit hand om dem väl. På bägge två kan man ta bort ryggstödet så att det blir endast en kudde. Ryggstödet är justerbart. Tyget är tvättbart och stolarna har mugghållare. 300 kr/styck, köper Ni bägge får Ni dem för 500 kr. Välkomna! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.