Sökresultat för: ”

asian tjejer säljes

Tidigare utannonserade

Lill-Pluttan (S*Asian Spirits Earth Angel), är en mycket söt Bengal-tjej född 2008-05-09. En otroligt kelsjuk tjej med ett brinnande intresse för mat, leksaker och rinnande vatten i både handfat och badkar. Hon kom till oss i mitten av januari 2013, efter att sedan födseln ha levt tilsammans med två andra kattkompisar hos en barnfamilj utanför Köping. Då vi tog henne som ensamkatt har vi nu märkt att hon föredrar sällskap av barn och/eller andra kattkompisar. Hon har nu under en period ropat efter sina kompisar och saknar det hålligång som en hel familj kan erbjuda. Lill-Pluttan är därför i behov av ett hem där hon kan få mycket gos, lek och bus. Precis som hon är van vid. Lill-Pluttan är kastrerad, helt rumsren och van vid att vara innekatt. Hon är även nyvaccinerad och veterinärbesiktad, chipmärkt, registrerad i sverak och försäkrad i Agria.
Lill-Pluttan (S*Asian Spirits Earth Angel), är en mycket söt Bengal-tjej född 2008-05-09. En otroligt kelsjuk tjej med ett brinnande intresse för mat, leksaker och rinnande vatten i både handfat och badkar. Hon kom till oss i mitten av januari 2013, efter att sedan födseln ha levt tilsammans med två andra kattkompisar hos en barnfamilj utanför Köping. Då vi tog henne som ensamkatt har vi nu märkt att hon föredrar sällskap av andra kattkompisar. Hon har nu under en period ropat efter sina kompisar och saknar det hålligång som en kattkompis kan erbjuda. Lill-Pluttan är därför i behov av ett hem där hon kan få mycket gos, lek och bus. Precis som hon är van vid. Hon placerades i ett hem under februari där hon inte kom överens med husets hankatt. Lill-Pluttan är kastrerad, helt rumsren och van vid att vara innekatt. Hon är även nyvaccinerad och veterinärbesiktad, chipmärkt, registrerad i sverak och försäkrad i Agria.
Lillpluttan söker nytt hem Hon är en supergosig, mysig och busig liten bengalhona född 2008-05-09 hemma hos oss. Hon är en pratig och nyfiken tjej som gärna är med hela tiden och ser vad som händer. Otroligt kelsjuk och social. Hon är svartmarble och i stamtavlan heter hon S*Asian Spirit´s Earth Angel. Lillpluttan vill komma till ett hem där hon får mycket kärlek,uppmärksamhet och gos. Vi tror hon skulle passa jättebra hos en barnfamilj eller ett par utan andra djur. Lillpluttan är registrerad i sverak, chipmärkt, vaccinerad och försäkrad i Agria. Hon är van innekatt och vi vill helst att hon får fortsätta vara det. Anledningen att vi själva inte kan ha kvar Lillpluttan är att vår lilla son har utvecklat allergi och därför har vi varit tvugna att hitta nya hem till alla våra katter. Om ni är intresserad av Lillpluttan så tveka inte att ringa eller skicka ett mail och berätta lite om det hem ni har att erbjuda. /Frida & Jonathan Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.