Sökresultat för: ”

ashdown mag 300 säljes

Tidigare utannonserade

Ashdown MAGC410T Bass Combo Amplifier (300 Watts, 4x10 in.) är det exakta namnet på basförstärkaren. Alltså inbyggd topp i lådan. Basförstärkaren är i gott som nyskick och har knappt varit på några gig utan stått i en replokal. Jag köpte den ny för 7000 :- kronor Den är utan skador och fungerar utmärkt och jag säljer den för 4000 :- kr. Säljes på grund av att jag ej spelar bas längre. Endast hämtning! Maila eller ring. Jag har fler bilder!
Hej! Säljer: Ashdown MAG 300 Top Ashdown 4*10 Cabinet Ashdown 1*15 SUB + kablage Inga konstigheter. Låter riktigt bra. Har lite skrubbsår men inget allvarligt. Befinner mig just nu på annan ort men kommer till Karlstad i mitten på augusti. Hör av dig om du är intresserad så kan vi spika ett datum så du får provspela. Mvh
Hej! Säljer nu min basförstärkare med låda som har använts i replokalen en gång i tiden men som nu bara står och samlar damm. Fungerar felfritt! Det är en Ashdown Engineering Mag 300 Evo II. 300 w RMS. Förstärkaren säljes med en högtalarlåda från Harley Benton på 100x4 w RMS. Produktnamnet är B410H. Inköpta för några år sedan för totalt ~4000. Kvittot har jag tyvärr inte kvar. Har jag missat något så skicka ett meddelande. Enbart avhämtning.
Säljer min rigg då den tyvärr bara står. En Ashdown Mag 300 topp Två Hartke Transporter 4x10 En EBS dist En Cort Action (nya strängar) En Traynor 15" kombo Allt i toppskick, lite repor på pedalen dock men fungerar som den ska. Säljes helst som paket men kan tänka mig att sälja styckesvis med, dock blir priset mest attraktivt vid köp av allt. Skickas ej med tanke på storlek och vikt, kan hämtas i Gbg med ett par mils omnejd.
Mycket rigg för pengarna som täcker in de flesta situationer! Stärkaren är en Ashdown Mag 300 med tillhörande låda, 4x10 element. Allt är i mycket gott skick och låter kanon. Har varit i min ägo senaste 6 åren och har då mestadels stått i replokal. Ring eller maila för mer info. Finns att provspela centralt i Uppsala. Pris: 3 000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.