Sökresultat för: ”

asa eu-moped säljes

Tidigare utannonserade

Fin tjejkörd sommarkörd moped säljes. Helt orginal, ej trimmad ca 300 mil. Mopeden är 4 år.Mycket fin hjälm medföljer. Säljes till kanon pris
moped årsmodel -07 mil 95 kan endast nås per telefon.
Säljer min moped som är i mkt bra skick, själv har inget behov av den. Modell: Asa 50 årsmodell är 2008.
Eu-mopedASA 50qt-9. Årsmodell 2008. Fungerar att köra men behöver en inställning av bränsle/luft. Kickdrevet behöver bytas lätt att få tag i då det är en baotian motor. Elstart fungerar. Bvsa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer eu-moped av märke ASA en av de bästa i marknaden. Lägg några timmar och få en billig fungerande moped som håller . just nu är den svårstartad /inte startar pga. förgasaren och start . enda som behövs att göra är att man justerar o rensar förgasaren och ge startmotors/elstartens delar olja eller Du kan fixa kicken med en kickdrev så du behöver inte elstarten . Lätt fixad även om du inte kan om mopeder . Själv köpt en ny och behöver inte den. Papper finns. Går ca 65/h men ej trimmad. Du kan börja mecka med den på plats i parkeringen i Lerum få i gång den eller transportera den hem och fixa den där. . Den står i en cykelparkering i Lerum . Kontakt via mejl eller sms då jag jobbar eller är i skola. Något billigare vid smidig affär 1500 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.