Sökresultat för: ”

arvid lindmansgatan säljes

Tidigare utannonserade

Har ett rum som jag kan hyra ut under Gothia cupveckan ligger precis vid Slättadamms planer.Behövs mer sängplatser får vi fixa det.Tillgång till dusch tvättm o . Bistår även med lakan o handdukar om så önskas.Kontakta mig så får vi diskutera saken.Ska själv jobba måndag på Gothia vid Grimboplanerna,kika på min son som är domare.Glömde säga givetvis har ni tillgång till kök,tv rum.Hälsningar en fotbollsfantast Agneta Adressen är Arvid Lindmansgatan 41726 Göteborg
Trevligt kök mot grön innergård. Sovrummet också mot gården. Vardagsrummet har fönster åt två håll samt balkong mot lokalgatan. Lägenheten är en gavel och har fönster åt 3 vädersträck. Kaklat badrum med tvättmaskin+tumlare, duschhörna och fönster. Lägenheten ligger en halvtrappa upp i mkt lugn uppgång. Portkod. Nära torg, pizzeria och vårdcentral. Drömmer dock om en lägenhet m balkong med fri utsikt mot lite grönska och natur utanför! Lugnt och skönt! Ej massa biltrafik. 1a vån. Ej markplan. Alla svar beaktas.
Fräsch 2:a på Bjurslätt med bra planlösning och balkong i söderläge för härliga dagar i solen :) Tvättmaskin / torktumlare ingår i lägenheten samt tillgång till tvättstuga i källaren :) Källar och vindsförråd ! Gott om förvaring med bl.a en hel vägg med garderober i sovrummet :) Underbara Hisingsparken bakom knuten :) Bra kommunikationer till stan samt till Lindholmen/Eriksberg. 10 min till Wieselgrensplatsen med bank,Willys, blomsteraffär m.m Jag är seriös i mitt byte så tryck endast JA om du/ni är intresserade ! Mvh Linda
Ett perfekt val om du är en sådan som tycker om att sitta i solen med en kopp kaffe en tidig sommarmorgon, eller varför inte en grillkväll med vännerna på altanen. I denna lght får du allt i ett. Lättskött uteplats med möjlighet till grönska. 10 min kommunalt från city ligger lght i ett lugnt och barnvänligt område. Den natursköna parken ligger runt hörnet där du kan promenera el motionera. Är minigolf el bandgolf något av intresse ligger detta inte långt ifrån. Man kan med lätthet gå på 20 min till köpcentrum, där du hittar allt från Coop forum, hm till Systembolaget. Lght av denna karaktär är mycket eftertraktat i området. Därav inget byte i Göteborg, enbart Stockholm.
Tvårumslägenhet på 60 kvadratmeter på Arvid Lindmansgatan 12 vid Bjurslätts torg. Lägenheten ligger på tredje våningen högst upp i huset. Alla rummen är tapetserade i januari i år så det är fräscht och snyggt överallt. Det är väldigt bra planlösning så alla rummen är mycket rymliga. Badrummet har badkar och man kan få tvättmaskin installerad om så önskas för en extra avgift. Lägenheten har balkong i söderläge och det är i stort sätt sol hela dagen där. Natursköna Hisingsparken ligger precis i närheten vilket är ett väldigt trevligt område. Det är bra kommunikationer in till stan och det är nära till Backaplan.