Sökresultat för: ”

arvani soundbar säljes

Tidigare utannonserade

•Soundbar med trådlös subwoofer •SRS TruSurround •2 analog och 1 st S/PDIF kontakt •Bord och väggstativ •Separat reglering av subwoofer •102 dB dynamikområde Innovativ soundbar bestyckad med 6 högeffektiva högtalarelement och 2 diskanthögtalare. Tillsammans med en trådlös subwoofer och en integrerad klass D-förstärkare levererar Ergosound II en ljudupplevelse utöver det vanliga. Huvudenheten kan enkelt monteras på väggen under din platt-tv eller på valfritt passande ställe. Denna soundbar har ett superljud och kan inte jämföras med många andra , passar bra till både musik och film. Säljes komplett med väggfäste men går även att ställa lös på fötter. Komplett med fjärrkontroll och anslutningskablar. bla Optisk kabel Inköpt ca.Januari 2011 Passa på och gör ett fynd!
Ska nu sälja min soundbar som bara är använd 2 gånger då jag fick den i julklapp. Det är en Arvani ErgoSound TA210 köpt på Expert i Uppsala. Men ska sälja den pg av att jag ska köpa ett nytt hemmabiosystem istället. En soundbar är perfekt att placera framför tvn och ger ett fantastiskt sourround ljud, perfekt om man inte har så mycket plats tex. Ljudet är så mycket bättre än vad man kan ana. Kvitto och garanti finns plus en optisk sladd och en coaxial sladd. Självklart kan man även koppla den till tvn och få ut surroundljud där inte bara från dvn. Har bara möjlighet att svara på mail Fler bilder kan fås vid intresse Nypris 1900 inkl allt, mitt pris 900 och det är inte förhandlingsbart!
Mkt fin soundbar. Endast använd ett fåtal tillfällen. Inköpt slutet av nov -11. Nypris 1799Kr (Kvitto finns,köpt på Expert) Bra ljud och en härlig sorroundkänsla i rummet. Fjärrkontroll, sladdar och fäste för vägg eller om man vill ha den ståendes.
Soundbar ARVANI TA2012 Ergosound ll med trådlös subwoofer. Knappt använd, helt i nyskick då den endast är ca 2,5mån gammal, Nypris : 3499:- Säljers för : 2800:- Mvh// Christian Läs mer på prisjakt för info och priser: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=769354
En Soundbar med utmärkt ljud med trådlös subwoofer. Skickar med en optisk ljudkabel för lätt installation till din TV. Utnämnd till Bästa köp av Ljud & Bild 2011 nummer 11