Sökresultat för: ”

artfex small säljes

Tidigare utannonserade

Alltså den minsta av Artfex-modellerna. Detta är förmodligen den bästa av bilburar,vill påstå.Då jag provat många olika fabrikat. Denna bur har jag haft en Jack Russel i. Skulle tro att buren är ok för hundar som väger ialla fall upp till 10-12 kg. Buren är i nyskick,säljer den för att jag inte längre behöver den. Har höjlighet att skicka den för 100kr extra Sitter ett par krokar på lämpliga till koppel,linor mm.
Smidig och tyst hundbur för bil. Storlek: Djup: 67 cm Höjd: 50 cm Bredd: 42.3 cm Vikt: 11 kg - Uppfyller Jordbruksverkets rekommendationer - Låsbar med nyckel - Evakueringslucka - Gasdämpare för luckan - Gummerat golv för bra halkskydd - Takskivan kan användas som trimbord I mycket fint skick! Använd knappt ett år, säljes pga bilbyte. Nypris ca 2800kr
Bilbur av märket Artfex storlek small säljes. Mått (cm) Djup 67 Höjd 50 Bredd 42.3 Passar i de flesta kombi-bilar. Mycket bra, gedigen bil/hundbur. Helt skrammelfri, krocktestad. Har utrymningslucka på baksida och gasfjäder i öppningslucka. Låsbar. Jag är mycket nöjd med denna men säljer den efter att ha haft den i bara några månader då den visade sig bli för liten. Planerar köp av likadan fast större storlek. Nypris ca 2800:- Bilder skickas om så önskas... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Burarnas Bentley! Helt ny! Köpte den och av olika skäl så fick jag aldrig användning för buren. Detta är den minsta av Artfex-burarna. Har haft en av de större modellerna tidigare och vill påstå att detta är det bästa som finns att köpa. Som sagt...helt ny , aldrig använd. Har via mitt arbete lätt för att skicka den om det skulle behövas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Alltså helt ny. Den har måtten: Bredd 423 Höjd:500 Djup:670. Säljer den pga av att det blev bilbyte i samband med burköpet,skaffade då istället en något större,tiden gick och det blev inte av att jag lämnade tillbaka den. Har haft en Artfex tidigare och vet att det är kanonbra burar. Kan skickas över hela landet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.