Sökresultat för: ”

artek stol säljes

Tidigare utannonserade

Finska arteks populära babystol 616 i blått. Tillverkad i björk. Förutom den uppenbara fördelen att den är snygg så är den även rejäl och stadig och barnen sitter bra i den från tidig ålder eftersom ryggen är relativt hög. Man kan även enkelt stoppa upp med en kudde i början. Vår är använd till två barn men eftersom det är en kvalitetsprodukt så kan man i ärlighetens namn bara de det på två mindre färgskrap där stolen har stött i bordet. I övrigt är den i fint skick. Nypris är 4000, vi säljer vår för 2000.
Fint och välvårdat Alvar Aalto matbord. Inga störande skador eller skönhetsfel. Diameter 125 cm Höjd 72 cm Fast pris 3420:- Tillverkat 1990 Stämplat inunder : Artek Alvar Aalto Leverans kan ordnas för 200:- inom Storstockholm. Annorstädes enligt överenskommelse. Betalning med kort (Izettle) +2,75% Alternativt Bankgiro/Direktöverföring/Kontant Klicka in i butiken för fler designmöbler. Mestadels teak och palisander av dansk härkomst men massor av modernt också!
Sex stycken stolar, Artek modell nr. 615, i svartlackad björk och svart linnesadelgjord. Stolen är formgiven 1939 av Aino Aalto. Alla stolarna är i fint skick. Den här färgställningen, helt i svart, finns ej längre i produktion (i mitt tycke den snyggaste). Jag säljer dem nu för 1200 kr stycket, men vill helst sälja alla sex stolarna tillsammans. 5800 kr för alla sex stolar (nypriset är 4250 kr per stol). För exakta mått m.m. kolla till exempel här: http://www.rum21.se/sv/artiklar/615-stol-sadelgjordsvart.html?gclid=CNrxorutj7sCFQ1L3god6A4AzA
75x75 cm, höjd 55 cm. Askfanér o formpressad björk. Mycket liten spricka i skivan
Klassisk Alvar Aalto kombination, ett komplett men väl använt matbord och 4 stolar tillverkade av Artek. Delvis nedmonterade av utrymmesskäl, behöver ny ytbehandling för att komma helt till sin rätt.