Sökresultat för: ”

arrien säljes

Tidigare utannonserade

Jag är en tjej på 17 år som skulle vilja ha en medryttarhäst att kunna rida och ta hand om 1-2 gånger i veckan. Jag har ridit på ridskola i 5 år och tycker jättemycket om att rida, både hoppning dressyr och ute i naturen. Jag är lugn och inte rädd av mig. Jag bor i en by som heter Arrie som ligger i Vellinge kommun. Jag har moped så jag kan ta mig vart jag vill, bara det inte är allt för långt. Så om du är intresserad av att få lite hjälp med din häst eller har några frågor är det bara att skicka ett mail till mig.
Gör något roligt tillsammmans med en väninna, barn eller barnbarn! Kom och lär dig modellera påskmarsipan i Arrie måndagen den 18/4 Det finns platser kvar till kursen kl 17.30-21.00 Vi kommer att göra söta harar, kycklingar och en rolig höna. Allt packas fint i cellofanpåsar och i fina kartonger. Perfekt att ge bort som present eller ha på påskbordet. Det enda ni ska ta med är en skärbräda och förkläde. Fika ingår. Pris: 300 kr/pers Det finns även en barnkurs kl 15.00-16.00, då vi gör en söt anka i en sjö. Pris: 120 kr/barn http://www.madamemarzipan.se
Behöver du en lokal att hyra till kurser, möten eller konferenser? Byalaget i Arrie hyr ut sitt Byahus, den vackra gamla skolbyggnaden vid Arrie kyrka. Här finns ett stort samlingsrum, två mindre rum, två toaletter samt fullt utrustat kök. Stolar, bord, porslin etc för ca 50 pers. Tillgång till stor gräsplan utanför. Lugnt läge i pittoresk bymiljö. 7 km från Malmö/Jägersro. Buss nr 144 stannar i Arrie. Vid intresse kontakta: Jennie tel 040-442123 / 070-3971691 eller Annika, tel 040-442024 (Arrie Byalag).
Platser finns lediga på ett stort härligt naturbete, kuperat och gott om plats att ta skydd för sol och regn. PÅ betet går max 8 hästar i blandad flock. Daglig tillsyn. Lugna hästar som är van att gå med andra välkomnas och i första hand hästar som bara skall gå på bete och ej ridas. Platser finns lediga omgående och för minst två månader. Välkomna att ringa och göra ett besök!
Vi säljer en st STOKKE barnstol svart. Vi bor i Arrie. Kommer Du med bil från väg 101 och kör ner i byn, så är det huset med det blåa staketet. (På höger sida nere i svängen i byn precis där man kan köra in och upp mot kyrkan) Husnumret 25 står lutad mot väggen precis vid dörren. /Jennie m familj obs: dockan ingår ej