Sökresultat för: ”

arrendera tomt göteborg säljes

Tidigare utannonserade

Hej, Vi på Kom In Bilservice utökar vår befintliga verksamhet och söker nu en tomt eller fastighet lämplig för nybyggnation utav fordonsverkstad och bilåtervinning. Vi är väldigt flexibla när det gäller plats och storlek, därför har vi inga större krav på ovanstående. Har du en tomt som du vill sälja eller hyra ut är du välkommen att kontakta oss på 0739800990 även under helger och kvällar. Sökord; Bildemonterning,Bilverkstad,Tomter,Tomt,Arrendera,Fastighet,Verkstad
Gård med ekonomibyggnader och betesmark, gärna med skog men även utan skog är av intresse, areal ca 4-20 ha.Lantligt hus eller torp. Renoveringsbehov är inget bekymmer så länge stomme och grund är i bra skick. Pendlingsvänligt till Göteborg i riktning mot Borås.  Tex Härryda, Mark, Lerum, Borås (Vi är öppna för förslag) Vi är mycket intresserade av byggnadsvård och bevarande av kulturkandskap. Vi är ett par 29 och 34år med barn. Eventuellt kan det vara intressant att arrendera eller hyra dylikt. Referenser kan ordnas.
Tomt vid havet önskasarrenderas hyras.för flyttbar stuga.gärna promenad avstånd till havet.drömläget skulle vara marstrandsvägen med omnejd men är öppen för förslag max 5 mil från Gbg allt av intresse .För fritidsboende tips mottages gärna. 0736-803082 Paul
Hus på landet i Berghem. Ca 5,5 mil till Göteborg, ca 4 mil till Borås och 5 mil till Varberg. Mycket lantligt läge med stor ladugård och ca 2 ha mark till. Ev. kan 2 ha arrenderas till så det blir 4 ha sammanlagt. Passar som alla typer av djurhållning då det är lite kuperad mark etc. 5 Rok. och en mycket stor fin ingång. Varmgarage. I hyran ingår, Vatten. Värme. Sophämtning. Det ni själva får stå för är el. Uppvärmning sker av modern panna. Katt, hund etc. inga hinder. Renoveras innan inflyttning, ni väljer tapeter efter era önskemål etc. Som jag står för. Hyra: 8000 - 10000:- i månaden. Mejla vad du är för person och söker efter etc. så hör jag av mig, gärna ditt telefon nummer. Inflyttnings klar 1:a april.
Önskar arrendera mark, minst 2ha, för hästhållning. Bör ligga i Kareby, Kode, Timmervik eller Jörlanda området. Helst långtidsarrende.