Sökresultat för: ”

arrendera mark säljes

Tidigare utannonserade

Har ett stycke mark på nästan 59 talang waa dvs. ca 236m². Den ligger på Prabaramee soi 3. Den är obebyggt och lämpar till ett privathus med parkering. Vägen som används av boende går precis utanför och det är återvändsgräns med andra ord inget trafik från utomstående. Trevliga grannar dvs. mina släktingar som kan se över huset när ni inte är där. Marken säljs helst till en seriöst person som vill bosätta sig i Thailand MEN kan även arrenderas ut enligt lag i 30 år först sedan om så önskas ytterligare 60 år. Vid intresse hör av er men endast seriösa personer.
Ansvarsfull, kvinnlig jägare söker en bit mark att arrendera för småviltsjakt och/eller del i jaktlag. Storleken på marken har ingen betydelse. Hela Jämtland är av intresse men gärna i områdena: * Brunflo till Svenstavik. * Brunflo till Gällö. * Brunflo till Oviken via Orrviken. med omnejd, men som sagt, hela Jämtland är av intresse. Jag utför även predatorjakt och kråkjakt. Referenser kan lämnas. Ring mig eller maila dina kontaktuppgifter. Alla svar beaktas. Tack på förhand.
Perfekt läge vid norra trafikplatsen i Bålsta. Byggnad i bra skick för bilservice, bilförsäljning eller dylikt. Arrenderad mark om ca 4500 kvm och byggnad om ca 300 kvm med verkstads/garagedel och flera kontorsrum etc. Arrendeavgift 102 000 kr/år. Tidigare har här bedrivits restaurangrörelse, nuvarande byggnad anpassad för bilförsäljning/bilservice eller dylikt. Detaljplanen medger bilservice, drivmedel, livsmedelsförsäljning och vägrestaurang. Byggnad får uppföras i en våning med högsta byggnadshöjd 7 meter. För mer info och bilder se http://www.notar.se/kopa-bostad/objekt/3UKR5UD7SIF1DTAB Åk dit och titta själva eller ring Patrik på 070-7991030 eller Hannes 070-7991027 för mer info och visning!
Vi är ett ungt par som skulle vilja köpa en gård mellan Umeå och Burträsk, en av oss jobbar i Umeå och den andra i Burträsk så någonstans i mitten vore bra! Vi skulle vilja ha lite mark för odling och ev något djur. Om det ej finns mark kanske det finns möjlighet att arrendera? Huset får gärna vara lite äldre. Ett stort plus om det finns en sjö i närheten och om byn är levande! Många önskemål kanske, men har du eller känner du någon som vill sälja en gård så hör av dig till Mattias (073-0571002) eller Sara (0730210451)!
Vacker sluttande tomt/mark som vetter ner mot ängen. 3,5 hektar i Björlanda. Ett unikt tillfälle för den som vill göra en god investering eller kanske bygga sig en egen liten hästgård. Möjligheter finns om man vill arrendera mera mark i anslutning till den aktuella tomten/marken. Just nu finns inget bygglov på tomten/marken som är en jordbruksfastighet, detta får man söka själv. Översiktsplan är på gång här ute, just nu är det väldigt tryck på att få bygga här omkring.