Sökresultat för: ”

arrendera jaktmark västernorrland säljes

Jaktmark
F
Jaktmark
F

Tidigare utannonserade

Finnspetsen Zorro född 2010-03-16 säljes då jag tappat jaktmarken jag arrenderat till högstbjudande. Har haft honom sedan 2011-06-15. Köptes i Husum och enligt tidigare ägare så sköts en tjädertupp för honom under hösten 2010. Har jakttränat honom under någon månad och han har ett bra sök och ligger ute lagom mycket, söker kontakt varefter han fortsätter söket åt andra hållet. Bra skall. Social men som alla jakthundar kräver han mycket motion för att må bra. Två mjölktänder har inte lossnat precis bakom övre huggtänderna, enligt veterinären kostar ett ingrepp mellan 1 -2 tusen kronor. Därför sänker jag priset men 2000 kr Så hunden kostar nu 4000 kr. Förre ägaren menade att det inte var någonting att bry sig om, men det är det. Han är registrerad i Svenska Kennelklubben så stamtavla finns. Fader Orrmyrens Cato, moder Åbackens Intensity. Hunden finns för påseende i Holmsta mellan Sollefteå och Remsele
Jag söker jaktmark för mig och mina hundar, har en Tax och en Vorsteh. Vill ni ha en hundförare vid ev Rådjursjakter går det oxå bra. Kan även tänka mig att arrendera en mindre mark för vakjakt på räv & Rådjur. Finns det plats i ett jaktlag för älg är även det intressant. Jag är jaktledare i ett jaktlag i Jämtland och referenser kan lämnas.
Vi är 3 erfarna ansvarsfulla jägare som önskar arrendera minst 1000 ha bra jaktmarker för älg och småviltsjakt med hund i Kramfors/Sollefteå med omnejd. Kontaktas lättast på telefon..