Sökresultat för: ”

arrendera fritidshus säljes

Tidigare utannonserade

Vi letar boende på landet alltifrån mindre gård till vinterbonat fritidshus är av intresse! Kan även tänka oss att arrendera en gård om ni inte vill sälja! Vi har 3 hästar så det är en fördel om det finns möjlighet att kunna ha dom hemma om inte så iallafall i närheten! Max 4 mil från Jönköping/Huskvarna då vi arbetar där! Vi hörs via telefon eller mail! 073-7097211, 076-2526172 eller 0380-27051 Mvh/ Tommie och Jessica
Charmigt fritidshus med närhet till bad i Vättern. Båthamn och kommunalt bad 400 meter ifrån huset. Stort nyrenoverat kök med kylskåp, spis, fläkt och även järnspis. Det andra rummet har en öppen spis med järnkamin. På hela huset är de bytta fönster och nyslipade golv. Uthus med duschkabin, handfat och separett. Det finns även en isolerad gäststuga. Arrenderad tomt! Hör gärna av er på telefon vid intresse!
Som fritidshus eller bostad, med 500m genom skogen till enskild liten badplats och lika nära tillbusshålplats där buss 44 går mellan Ockelbo och Sandviken. 1 295 kvm tomt + möjlighet att arrendera mark (hästhagar) av skogsbolaget. Vatten indraget från brun med kontrollerat gott och bra vatten. Vedspis och tvättmaskin i rymligt kök, fräscht duschrum inne och utedass i uthuset med väl fungerande latrinkompostering. Uthuset behöver renoveras (eller byggas nytt) men matkällaren är i bra skick. Huset har torpargrund och oinredd vind. Visning varje söndag kl 15-16 till annonsen är borttagen. Välkommen PS: jag nås säkrast via sms
vinterbonad sommarstuga. egen brunn avlopp farmartank 4kubik billigt boende för den händige påbörjad renovering av badrum men har ej tid att färdigställa det. enskilt läge med bara 1 granne ca 50m till sättna ån för den som tycker om att fiska. stugan har stått oanvänd dom senaste 6åren. kan tänka mig byte till husvagn eller 4wd pickup typ cheva eller dodge eller ngt annat roligt=) arrenderad mark 1000kr/år priset kan diskuteras vid snabb affär.
Stugan ligger i södra Dalarna vid sjön Nedre Hillern. Det omfattar tre hus. Stuga ett, 50 kvm med kök, spis, kyl/frys och vedspis. två sovrum med dubbelsäng, allrummet med matplats, bäddsoffa och braskamin. Toalett med handfat och dusch. Inglasad veranda med matplats och sjöutsikt. Altan under tak. Stuga två, ett sovrum med tre bäddar, toalett med mulltoa, handfat och tvättmaskin. ett rum som verktygsförråd. Stuga tre är redskapsbod Tomten är på 770 kvm med rik växtlighet. Jordkällare och utedass. Gemensam badbrygga vid sjön, arrenderad tomtmark, sommarvatten. Viss inventarier ingår.