Sökresultat för: ”

arrende kolonilott säljes

Tidigare utannonserade

På Plantagelyckans koloniområde vid Kung Oskars bro i Lund ligger vår kolonilott på 250kvm. Stugan (byggd 2009) omges av bärbuskar, fruktträd, syrén, pioner, tulpaner mm. Tomten består till största del av gräsmatta men kan lätt omvandlas till odlingsytor för den som hellre önskar det. Trädgårdsredskap, trädgårdsmöbler och gasolgrill ingår. Indraget vatten i stugan med vask och köksbänk samt möjlighet att koppla på sig på elnätet. Uteplats med tak ca 8 kvm samt ett redskapsutrymme. Arrende för 2011 är erlagt (1225kr). Köparen måste vara skriven i Lunds kommun. Prisförslag 105 000 eller bb.
Kolonilott 10 m2 samt terass på 10 m2 själva tomten är på 80 m2, på hörnläge, stugan säljs möblerad, idag finns det 3st äppelträd som planterades för 2 år sen och förra året så kunde vi plocka äpplen sorten är Ingrid-marie. det finns plats för lite köksland också. Stugan har solläge hela dagen vilket gör det möjligyt att njuta av sena sommarkvällar då stugan blir uppvärmd.. 360:- kostar arrendet per helår.. Vatten finns vid säsong och det är väldigt nära kolonilotten, gemensam toalett finns på området. kontaktas endast på telefon
Kolonilott säljes i Arboga Högsta Koloniträdgårdsförening. Stugan är ca 25kvm stor, tomten ca 500kvm, beläget i utkanten av området. Det finns ett stort rum med högt i tak, samt en sovalkov. Ett litet förråd och en stor altan. Ej vatten och ej el. Gemensam utedass. Följande är gjort med stugan; * Altan 2008 * Nytt tak, golv, innertak, innerväggar, nytt panel på långsidorna, 2009 * Fasad målad 2011 Arrende för tomten är 264kr/år, medlemsavgift 1000kr/år. Pris 59 000kr eller högstbjudande Mer info om föreningen; http://www.arbogakoloni.se/
Kolonilott på Granbäckens odlarförening, Österängen. Liten stuga och redskapsbod finns på lotten. Kolonilottens storlek är ca 180-190m3. På lotten finns: +Äpplen +Plommon +Krusbär +Vinbär +Blåbär +Jordgubbar +Rabarber +Mycket blommor Det finns även stora ytor för att odla grönsaker m.m. Arrende och medlemsavgift är betalt för 2012. Du ska vara skriven i Jönköpings Kommun.
Kolonilotten har kostat ca 10,000 men säljes till en symbolisk summa då det är en del snickeri som behövs. Ingen el finns på området, arrende ca 500:- om året. Huset är ca 15 kvm och har en tillbyggd veranda på ca 5 kvm. Den tillbyggda verandan kommer nog att behövas ta bort då endast 15kvm hus är tilllåtet. Jag vill att du som vill ha det mailar mig och skriver ett par rader om vem du är och att du är införstådd med att det är lite renovering som krävs nu i vårkanten, Dessa hus är efterfrågade och många söker dessa. Ett krav är att du är bosatt i Norrköping.