Sökresultat för: ”

arrende jakt västernorrland säljes

Tidigare utannonserade

Exklusivt jaktarrende i Sundsvallstrakten, ca 1100 ha. Arrenderas ut omgående till seriös och kunnig jägare med långsiktig förvaltning av viltet. Arrendet avser 5 år. Vidare information lämnas av Melpa Woods AB tel.nr. 036-39 74 80.
Söker rådjursjakt för min korthåriga tax då lo samt snö utrotat det mesta av rådjuren på hemmamarken. All jakt är av intresse, från enstaka tillfällen som hundförare i ert jaktlag till längre arrenden. Taxen är drev samt viltspårchampion och jagar det mesta men främst rå och räv. För mer info ring.
Vi är ett litet gäng seriösa jägare ifrån södra norrland som vill jaga. Alla fäster stor vikt vid moral och etik när det gäller jakt. Vi söker ett arrende/kortids jakt någonstans i Jämtland/västernorrland/västerbotten. 1000-2000 ha för att jaga älg/björn och småvilt med egna hundar samt sköta viltvård. Vi är beredd att betala bra för bra områden och har för avsikt att ej hyra ut i andra hand. Vi kan gärna ha en prövo tid så att du/ni som äger marken ser att vi är seriös innan vi skriver någon form av långtids hyra. Ta chansen och hör av dig om du/ni funderar på överlåta jakten på ditt område till seriösa killar/gubbar som kan detta sen barns ben och lever för jakten.. Mvh Robert Larsson . 0705086016 Eller Daniel Nillsson 0702301185
Jag söker mer jaktmarker för älgjakt. Helst ett arrende men även plats i jaktlag om förutsättningarna är de rätta. Är inte intresserad av mindre marker utan det är löshundsmarker som gäller. Jämtland/ Västerbotten eller Västernorrland.