Sökresultat för: ”

arrende åkermark säljes

Tidigare utannonserade

Jag är en kille på 22 år som brinner för jakt o viltvård, skog och natur. Bor tillsammans med min sambo och min Laika Zimba i ett hus i Unnaryd. Söker plats i jaktlag i Hallands län eller hyra jaktarrende litet som stort område. Har ni problem med vildsvin i skog eller på åkermark? Bara hör av er om ni inte hinner med de själva! Hör gärna av dig/er om ni har något som ni tror kan vara av intresse! Tack på förhand!!!
Knillerbo Gård utvecklar sitt lantbruk och söker därför ett betesarrende eller flera då vi utökar djurantalet till betessäsongen 2012. Vi söker totalt ca 20-30 hektar bete. Djuren som kommer att beta är ca 25 st hereford kvigor i åldern 15-20 månader. Alltså inga tjurar eller betäckningstjurar. För rätt mark betalar vi upp till 2000kr per hektar i arrende/år. Hans-Erik Svensson når ni på: 0703574177 eller skicka ett mail.
Söker en jaktledare/ arrendator till en mark i gödmanstorp utanför Ängelholm. Marken är på 97 ha och består mestadels av åkermark, finns märgelhål på marken som lockar en del vilt. Jag har varit med i laget i 3 år och förra året tog jag över rollen som jaktledare och arrendator men av personliga skäl så måste jag nu sluta. Så nu söker jag en som kanske både vill ta över både mark och jaktlag eller bara marken Kontrakten varar i 4 år till och kostar 29000 om året. Vid intresse och frågor ring David på 0767774383
Edsbro/Skenninge. 1-5 hektar, köparen kan själv påverka gränsdragningen. Enskilt vackert sydvästläge med utsikt ner mot Igelsjön. Förhandsbesked för permanenboende och ekonomibyggnad. VA-plan godkänd samt el till tomtgräns. Betes/åkermark i direkt anslutning till tomtgräns för arrende om behov finns. Möjlighet till jakt på vildsvin, rådjur och sjöfågel på intilliggande mark om 110 hektar. pris 250 - 400 000 SEK beroende på storlek.