Sökresultat för: ”

arne jacobsen sjuan säljes

Tidigare utannonserade

Hej, Jag säljer två stycken Sjuan stolar. Se bild nedan för modell och färg, exakt så ser båda stolarna ut. Snabb affär ger ett bättre pris, jag renoverar och har köpt nya möbler därför vill jag bara "bli av" med stolarna, de är cirka ett år gamla och har inget slitage överhuvudtaget. Avhämtning är vad som gäller. Centrala Stockholm. Endast seriösa köpare är välkomna att svara på denna annons. Pris: 3000 SEK totalt (för två stycken stolar). Hälsningar, Anna
Två svarta stolar "Myran" med tre ben. Gamla och med stor patina (alltså inte nya) 2000 kr för båda. Sålda!!! Två svarta stolar "Sjuan" förmodligen ommålade i hyfsat skick. En stol har blivit skavd på sitsen så färg saknas. 2000 kr för båda. Bord vitt (ej Arne Jacobsen men passar bra ihop med stolarna) går att montera bort benen. Mått 120x76x73. Finns vissa små märken på skivan. 500 kr. Andra bilder kan mailas.
Hejsan! Säljer tre stycken Arne Jacobsen sjuan i väldigt fint skick. Dom är svarta och ryggen är fast och allt intakt. Får tyvärr inte plats i min övermöblerade lägenhet så jag önskar 1500 kr styck. Behöver inte försöka hålla på att pruta och så det är onödigt. Vill du ha stolarna är du mer än välkommen att ringa/smsa elelr maila. Skickar gärna kompletterande bilder om du så önskar. Tack på förhand. Alexander
Arne Jacobsen 6st svarta sjuan med kromade ben. Årgångar okänd. Stolarna har ursprungligen varit klädda med tyg och därmed haft benkonstruktionen fäst med genomgående skruvar i sittdelen. Stolarna byggdes om och lackerades av fackman i början av 2000-talet, då de genomgående hålen pluggades och distanser sattes på (se modifierat underrede på bilden). Alla ryggar är hela, men stolarna är i bruksskick med visst slitage och renoveringsbehov, därav det låga priset. Tillverkade hos Fritz Hansen Pris 5500kr eller högstbjudande för alla 6st Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6st sjuan stolar svarta original säljes pga flytt. De har några märken/sprickor (små här och där) inte märkbart i sammanhanget, klarar sig många år till från omlackering om man så önskar. För övrigt i fint skick. Säljes pga flytt. Vi köpte dem på bukowskis 2009 för 2200:-/st Fina klassiska stolar av Arne Jacobsen passar i klassiska såväl som stilrena, moderna miljöer, svenskt tenn, asplunds, nordiska galleriet. Kan ev levereras i Stockholmsområdet och Dalarna. 9600:-/6st 1600:-/st prutat och klart!