Sökresultat för: ”

arne jacobsen bord säljes

Tidigare utannonserade

Säljer 2 st Myran-stolar med fyra ben från Fritz Hansen, design Arne Jacobsen. De är av modellen lackerad svart ( dvs INTE färgad ask som är en billigare stol). Sitthöjd 43 cm Nypris 4865 kr Mitt pris 3000 kr styck eller 5000 kr för båda Billigare vid snabb affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 stycken Munkstolar Mod. 3105 Dessa är tillverkade 1964 03 Etiketter finns. Målade i grått. Plåtkopp inunder. Skavningar och färgsläpp finns. Säljes alla 4 i en grupp. Fast pris 600:-/st = 2400:- Betalning kan ske med Bankgiro/Kontant/Direktöverföring Leverans kan ordnas för 200:- inom Storstockholmsområdet. Annorstädes enligt överenskommelse. Klicka in i butiken för massor av fina designmöbler. I huvudsak Danskt 1960-tal men mycket modernt också. Leverans varje söndag!
5 stycken Sjuanstolar, Sjuan-stol design ArneJacobsen, tillverkad av Fritz Hansen. I sådär skick och tyvärr har limningen i ryggen släppt på något sätt så ryggen ger inget stöd utan böjs ut och kan böjas ut så långt att ryggen säkert går sönder. Alltså kan man inte luta sig mot ryggstödet och förvänta sig stöd. Säljes till någon som tror sig kunna laga dessa stolar eller bara vill ha stolarna utan riktigt stöd för ryggen. Två av stolarna är klädda med rött ulltyg. Betalas och hämtas på plats.
Stolen är original men har skrapats från sin originalfärg och har en mörkbrun/jakaranda-bets. Lite färgstänk syns upptill på benen men går säkert att ta bort vid behov. Bra bruksskick men jag vill påpeka att det finns en liten ytlig spricka i längs insidan på "midjan". Detta har inte påverkat oss så länge vi har använt stolen. Ritad av Arne Jacobsen och märkt undertill med "Made in Denmark".