Sökresultat för: ”

armeringsbockmaskin bendof weelu 320 säljes

Byggauktion
F
Malmö

Tidigare utannonserade

Armeringsbockmaskin hydraulisk för upp till 32mm armering. tillverkad för lång livslängd. Tillberhörslåda följer med köpet. 44000kr+moms
Vi har ett antal begagnade armeringsklippar och armeringsbockmaskiner typ Weelu & Bendof. Dessa maskiner är renoverade och servade. Vi lämnar garanti på dessa maskiner. Maskinerna är reparerade endast med orginaldelar, då det är vi som sköter service och reservdelar för dessa maskiner. Armeringsklipp typ Weelu S32, S52 och bendof C32. Armeringsbock typ Weelu 320, Weelu 400, Bendof B32 & DBD25. Ring oss gärna för mer information och en uppdatering på vad vi har inne just nu. Priser från 25.000:- exklusive moms Fraktfritt inom Sverige´s gränser. Bilderna föreställer nya maskiner. Vi kan även förmedla affärer gällande nya maskiner.
Vi har ett antal begagnade armeringsbockmaskiner typ Weelu & Bendof. Dessa maskiner är renoverade och servade. Vi lämnar garanti på dessa maskiner. Maskinerna är reparerade endast med orginaldelar, då det är vi som sköter service och reservdelar för dessa maskiner. Bockmaskin armering typ Weelu 202, 320 & 400. Bendof B32, DBD25. Vi har ej handhållna bockmaskiner för armering. Ring oss gärna för mer information och en uppdatering på vad vi har inne just nu. Bilderna föreställer nya maskiner. Vi kan även förmedla affärer gällande nya maskiner, då dessa säljs genom Hitachi Powertools.
Vi har ett antal begagnade bockmaskiner för armering typ Weelu & Bendof. Dessa maskiner är renoverade och servade. Vi lämnar garanti på dessa maskiner. Maskinerna är reparerade endast med orginaldelar, då det är vi som sköter service och reservdelar för dessa maskiner, även tillverkare av dom nya. Bockmaskin armering typ Weelu 202, 320, 400, Bendof B32 PC. Detta är maskiner som bockar upp til 32 mm´s armeringsjärn. Vi har ej handhållna klippmaskiner för armering, märken som DBD25, Sima, Tecmor osv. Ring oss gärna för mer information och en uppdatering på vad vi har inne just nu. Priser från 45.000:- exklusive moms Fraktfritt inom Sverige´s gränser. Bilden föreställer nya maskiner. Vi kan även förmedla affärer gällande nya maskiner, då dessa säljs genom Hitachi Powertools.