Sökresultat för: ”

armbandshållare iphone 4 säljes

Tidigare utannonserade

Armbandshållare för Iphone ''Belkin iphone4 dualfit sport'' artiklelnr. 512463 säljes. Använd endast 1 gång. Nypris 329 kr säljes för 200 kr.
Säljer en iPhone 4 32GB svart. Telefonen är ett halvt år gammal och är i bra skick. Kartong med tillhörande original tillbehör (laddare, USB-kabel, hörlur, manual) samt gummiskal, armbandshållare och kvitto medföljes. Den fungerar med Tele2/Comviq och Comviq kontant kort. Hör av er vid intresse.
Iphone 4 8Gb Original headset Original laddare 12 cm USB datakabel Silikon skydd for telefonen 3 st silikon/gummi skydd för kontakten på telefonen Dockningsstation USB med blå LED Sugpropps hållare med laddare till bilen Armbandshållare till telefonen för promenad/jogging
Säljer min Iphone 4 som är i mycket fint skick. Alla tillbehör på bilden följer med: olika skal, original-hörlurar (aldrig använda) + ett par andra, armbandshållare till när du ska träna tex, FM-sändare till bilen, 2 docknings-stationer (en med högtalare, som går att köra både med sladd och batteri), iZettle (kortläsare). Låst till Telenor. 1,5 år gammal. Funkar utmärkt! Pris: 2500:-, prutat och klart!
Samsung galaxy s3 vit 16gb Den är olåst och fungerar med alla operatörer. Kvitto samt garanti i ca 1,3år till. garantibeviset kommer nästkommande vardag då jag beställt en kopia på den hos min operatör. (det går att kollas upp via min operatör) Den är helt komplett och är i fint skick, endast en minimal flisa som är borta på sidan som man knappt lägger märke till,! Pris: 2500 Nästa mobil är iPhone 4 16gb Vit Låst till 3 Jätte fint skick och utöver de vanliga tillbehören så får du bordsladdare, armbandshållare och ett helskydds skal! Pris 1500kr Mobilerna är i bra begagnat skick och fungerar perfekt i alla avseenden! Priset är prutat och klart! Och jag bryr mig inte om du har en bit att åka,det är inte mina problem! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.