Sökresultat för: ”

armatur högtrycksnatrium 400w säljes

Tidigare utannonserade

Nu säljer vi vår armatur med högtrycksnatriumlampa 400 W, 55 000 lumen med fullvärdigt färgspektrum, för bättre utveckling och kraftigare plantor. Perfekt för den som vill starta plantuppdragningen tidigt! Ingår en 400 W högtryckslampa. Stickkontakt med 3 m kabel. Komplett med upphängningskätting. Nypris: 1495:- Säljes för: 1295:- (som ny) Öppnad, säljes p.g.a felköp Med vänlig hälsning Maria Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Äldre välfungerande armatur med inbyggt drivdon för HPS (högtrycksnatrium). Lampa 400W medföljer. Lämplig för växthusbelysning eller belysning i större carport till exempel. Upphängning antingen med skruvar dikt mot tak eller i öglor. En extra lampa som är oanvänd HPS 600W Philips kan köpas separat. för 300kr Sms kan du skicka dygnet runt, Att ringa går bra dag och kvällstid, men risken är att jag har svårt att svara, men lämnar du tydlig kontaktinformation på telefonsvararen så återkommer jag. Mailformuläret går också bra att använda, men då kan det dröja innan jag svarar och telefonkontakt prioriteras.
Jag säljer nu min högtrycksnatrium (hps) armatur på 400 watt. Ni får en extra lampa till den. Ring mig om ni har några frågor.
Säljer nu en ARMATUR HÖGTRYCKSNATRIUM 400 W till växthus och även droppbevattnings utrustning komplett i nyskick. Pris 1250:- för allt
ARMATUR HÖGTRYCKSNATRIUM 400 W HPS-Växtlampa