Sökresultat för: ”

arkitektur säljes

Tidigare utannonserade

Unikt läge med fin panoramautsikt och fantastisk arkitektur kännetecknar detta semesterhus av hög standard. Här har man tänkt på inredning. ljusvinklar och kvalitet. Om du vill ha en semestervistelse utöver det vanliga, så är detta hus ett perfekt val. Utomhus har man på ena sidan av huset skapat en skyddad solgårdsmiljö och på den andra sidan en panoramaterrass, där man har tänkt i maritima banor med tanke på miljö och material. Härifrån kan man se solen och solnedgången över Ebeltoft Vig, vilket är en tjusig syn. Huset är välutrustat och ger under alla årstider en härlig semesterupplevelse.
I et flot hus lige ved havet ligger denne dejligt indrettede ferielejlighed. Den er et godt udgangspunkt for hyggelige spadsereture, hvor I f.eks. kan plukke vilde asparges. Besøg også den smukke by Pula, hvor I finder mange interessante og spændende arrangementer. Under et besøg i den nærliggende by Pula er det et must at man tager ind og ser Pula Amfiteater, som er et glimrende eksempel på gammel romersk arkitektur. Byen Pula ligger kun 3 km væk så tag på udflugt og besøg denne skønne by.
På en fin tomt mitt i ett mycket populärt semesterhusområde med gångavstånd till stranden ligger detta semesterhus. Det är inte heller långt att köra till Ebeltoft, vilket gör att huset är idealiskt oavsett årstid. Husets storlek och inredning med bl a två badrum och fyra sovrum gör det lämpligt för två familjer. Den fina arkitekturen och byggstilen gör huset mycket ljust och vänligt. Det är trivsamt möblerat och välutrustat.Från allrummet/köket har man utgång till terrrasen, där man kan njuta av solen och måltiderna.
TIDENS FÖRLAG. 1982. OU. Inb med skyddsomslag. 8:o. Rikt fotoillustrerad. 223 sidor. Anm: Tillskrift. Bra skick. Sedan den funktionalistiska arkitekturen fick sitt genombrott i Sverige i samband med Stockholmutställningen 1930 har mycket hänt. men vart har egentligen funktionalismen fört oss? I stadens ansikten beskriver fem arkitekter ett urval av de senaste femtio årens mest betydelsefulla byggnadsverk i Stockholm. Ambitionen är inte att ge några uttömmande beskrivningar utan att väcka intresse för denna del av vårt svenska kulturarv, att ge en bild av hur en svensk byggnadstradition har påverkats av funktionalismen men formats av arkitektenas personliga samhällssyn, kreativitet och utrrycksvilja.
Natur och kultur, Stockholm. | 2004 | Förlagets illustrerade pappband, med skyddsomslag | 155 s. : ill. (huvudsakligen i färg) ; 25 cm | 91-27-35499-7 ¶ Språk: Svenska | Baksidestext eller annan relevant information: Antroposofin slutar aldrig att fascinera och förbrylla. Waldorfpedagogik, biodynamisk odling, antroposofisk läkekonst och arkitektur är verksamheter som möts med stort intresse. Här förmedlar nio skribenter, med olika upplevelser av antroposofin, öppet och personligt sina tankar och erfarenheter. Gemensamt för dem alla är att de berörts, påverkats och tagit ställning