Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare utannonserade

Vit arkitekthurts med totalt 15 platta lådor för förvaring av papper, teckningar och ritningar eller dylikt. På bilden syns bara halva hurtsen. Den är i tre delar, med en lös skiva överst, så inte så krånglig att flytta även om den är stor! Man kan även välja att bara använda en eller två delar, eller ställa dem brevid varandra och ha dem t.ex som ett underrede till en säng. Har inte de exakta måtten, men den är typ en meter djup. En fantastisk möbel! Måste hämtas inom en vecka pga flytt. Finns i Masthugget!
Stor hurts i furu med 5 lådor. Ca 100x70 cm. Kan byggas på. En toppskiva i furu ingår. Inga ben eller sockel medföljer. Använd i flera år, men ändå i mycket bra skick. Utmärkt till affischer, foton, ramar, stora papper mm. Tyvärr har jag inga bilder på hurtsen med lådorna i. Bild 1: Hurtsen och lådorna separat Bild 2: Bild på en annan, ungefär likadan hurts. (För att se hur det ser ut med lådor i) OBSERVERA att hurtsen som jag säljer endast har 5 lådor och är i furu.
Två klassiska arkitekthurtsar med ordentlig patina och charm. Några handtag saknas på den ena (se bild). Bredd 99cm djup 68 cm höjd 34cm
Två sektioner rithurtsar om 244 cm x 40.5 x 64 cm. Total höjd alltså 80 cm. Väldigt fina, bör ses. Använd som sängunderrede eller liknande. Rymmer massor.
2 st hurtsar för förvaring av ritningar målningar etc. mått: bredd 100 djup 70 höjd 35 cm finns skiva till en hurts.... pris: 500 kr/st eller bud