Sökresultat för: ”

arkadmaskin arkadspel säljes

Tidigare utannonserade

Jag säljer en rolig spelmaskin med massor av spel. Touchscreen vilket möjligör interaktiva spel. Redig partyhöjare då det finns många 2-player spel. Sedelautomat + (defekt myntinkast). Nyckel och kort så man kan göra ändringar i menyer/inställningar justera kredits mm. Det finns ingen utbetalningsfunktion på spelet. Det är ett förströelsespel. Om den skulle användas annorlunda krävs eventuellt tillstånd från lotteriinspektionen. Pokerspel Arkadmaskin OBS: Filmen är i dålig kvalite. Bilden i spelet är skarp.
2 st nintendo 64 med 2 handkontroller och kablar 550 kr 1 st Nintendo 64 Pokemon med 1 handkontroll och alla kablar med följer även 1 spel Pokemon stadium 500 kr Neo-Geo Arkadmaskin hör av er för mer info om spel mm Pris 6500:- Spelen kan skickas men då står köparen för frakten ....... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Arkadmaskiner i mycket fint skick säljes Afterburner 4500Kr Outrun 4000 kr eller till högstbjudande !
Originalkabb från Capcom innehållandes spelet Street Fighter 2 Turbo. Fullstort, fullt fungerande och i fint skick för att vara så gammalt som det är. Tyvärr inte den mest informativa bilden, men spelet står undanpackat just nu så det var allt jag hade. Finns för visning och avhämtning i Älmhult, BVSA. Sökord: Arkad, arkadspel, arkadmaskin, kabb