Sökresultat för: ”

arja sauna sauna livsstil säljes

Tidigare utannonserade

Richters 2000. Signerad av författaren (gåvotillskrift). Hårda pärmar med skyddsomslag. 271 sidor. I fint skick, endast lite lätt kantslitage på skyddsomslaget. I denna bok möter vi Arja Saijonmaa i ett speciellt sammanhang. Det handlar om Saunan som livsstil, som källa till andlighet och kroppslig rening, till inre och yttre skönhet. Det handlar om den nordiska kärleken till naturen, om meditation, myter och mystik. Arja Saijonmaas intima och intensiva berättelse är baserad både på egna erfarenheter och på finska traditioner, inte minst vårt grannlands rika och fascinerande mytologi. Hennes sätt att närma sig stoffet är sinnligt, poetiskt och personligt.
Inbunden. 2000. 230s. 1040g. 25,5x18,3c. Nära Nyskick I denna bok möter vi Arja Saijonmaa i ett speciellt sammanhang. Det handlar om Saunan som livsstil, som källa till andlighet och kroppslig rening, till inre och yttre skönhet. Det handlar om den nordiska kärleken till naturen, om meditation, myter och mystik. Arja Saijonmaas intima och intensiva berättelse är baserad både på egna erfarenheter och på finska traditioner, inte minst vårt grannlands rika och fascinerande mytologi. Hennes sätt att närma sig stoffet är sinnligt, poetiskt och personligt.
Richters. 2000. Inbunden. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Dedikation av författaren. I denna bok möter vi Arja Saijonmaa i ett speciellt sammanhang. Det handlar om Saunan som livsstil, som källa till andlighet och kroppslig rening, till inre och yttre skönhet. Det handlar om den nordiska kärleken till naturen, om meditation, myter och mystik. Arja Saijonmaas intima och intensiva berättelse är baserad både på egna erfarenheter och på finska traditioner, inte minst vårt grannlands rika och fascinerande mytologi. Hennes sätt att närma sig stoffet är sinnligt, poetiskt och personligt..
Richters, Malmö 1997. 271 s. Illustrerad. Förlagets tryckta pappband med skyddsomslag. Lång dedikation på finska + liten teckning från Arja. Fint skick.
ARJA SAIJONMAA: Sauna. Sauna som livsstil SIGNERAD AV ARJA S